ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

FA Cup Αγγλίας: Γουέστ Χαμ- Λιντς

FA Cup Αγγλίας: Γουέστ Χαμ- Λιντς
Spread the love

Στο London Road η Γουέστ Χαμ έρχεται αντιμέτωπη με την Λιντς με τους Λονδρέζους να προέρχονται από δυο back to back νίκες στο πρωτάθλημα έχοντας μάλιστα σκοράρει και 7 γκολ και τα «παγόνια» από το άνετο 3-1 επί της Μπέρνλι που την απομάκρυνε αισθητά από την επικίνδυνη ζώνη.

 

Τα «σφυριά» κέρδισαν διαδοχικά την Κρίσταλ Πάλας και την Γουότφορντ πετυχαίνοντας εφτά γκολ σε αυτά τα δυο παιχνίδια και έτσι έχουν αρχίσει να «χτίζουν» ένα νικηφόρο σερί μετά τα πέντε διαδοχικά παιχνίδια που είχαν μείνει δίχως «τρίποντο» με στόχο να μην χάσουν την επαφή τους με την πρώτη 4άδα ή τουλάχιστον να εδραιωθούν στην πρώτη 6άδα του πίνακα.

Οι : Ζούμα, Ογκμπόνα, Φορνάλς και Κρίσγουελ είναι εκτός δράσης λόγω τραυματισμών και ο Μπενραχμά λείπει με την Αλγερία στο Κόπα Άφρικα.

 

Η Λιντς κέρδισε 3-1 την Μπέρνλι την περασμένη αγωνιστική πανηγυρίζοντας το πρώτο «τρίποντο» μετά από πέντε παιχνίδια εκ των οποίων οι 4 ήταν ήττες με αποτέλεσμα να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη.

Ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η ομάδα του Μπιέλσα μακριά από το Yorkshire αριθμεί μόλις μια νίκη από την εκκίνηση της σαιζόν σε 90λεπτο σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας χάσει στις 5/9 για την Premier League.

Πολλές οι απουσίες για τον Αργεντινό τεχνικό αφού αριθμεί τουλάχιστον 8 εκ των οποίων αρκετοί βασικοί και αναντικατάστατοι στο αρχικό σχήμα.

Προϊστορία: Η Γουέστ Χαμ αριθμεί τρεις διαδοχικές νίκες απέναντι στην Λιντς εκ των οποίων η πιο πρόσφατη με 2-1 πριν από λίγες εβδομάδες μέσα στο Elland Road.

  • Το ποντάρισμα μου εδώ θα είναι ο Άσος σε απόδοση 1,85 αφού θεωρώ πως βρίσκεται σε καλύτερη φόρμα, έχει υπέρ της την παράδοση και παίζει απέναντι σε μια Λιντς με περισσότερες και σημαντικότερες απουσίες που εκτός έδρας είναι ιδιαίτερα ευάλωτη.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

(Visited 660 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x