ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

FA Cup Αγγλίας: Μίλγουολ- Κρίσταλ Πάλας

FA Cup Αγγλίας: Μίλγουολ- Κρίσταλ Πάλας
Spread the love

Στο New Dell η Μίλγουολ υποδέχεται την Κρίσταλ Πάλας με τις δυο ομάδες να τις χωρίζει μια κατηγορία με τους γηπεδούχους να εξακολουθούν να έχουν πολλές απουσίες βασικότατων παικτών λόγω Covid και τους φιλοξενούμενους επίσης όμως να μετρούν σημαντικές απώλειες πρωτοκλασάτων παικτών λόγω Κόπα Άφρικα.

Τα “Λιοντάρια” σε ένα ματς με τρεις ανατροπές στην διακύμανση του σκορ έχασαν τελικά με 3-2 από την Μπρίστολ Σίτι εκτός έδρας και βαθμολογικά έπεσαν κάτω από την πρώτη 10άδα στην βαθμολογία της Championship.

Ωστόσο έχουν να προασπίσουν ένα καλό σερί στα εντός έδρας παιχνίδια τους από την εκκίνηση της σαιζόν που μεταφράζεται σε μόλις 2/10 ήττες.

Οι “Αετοί του Λονδίνου” δέχτηκαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό τις προάλλες από την Γουέστ Χαμ , αφού βρέθηκαν να χάνουν με 0-3 στο ημίχρονο, και τελικά δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα αν και μείωσαν το σκορ στο τελικό 2-3.

Βρίσκονται στην 11η θέση κάτι που σημαίνει μακριά από το άγχος του υποβιβασμού αλλά εξίσου μακριά από τις ευρωπαϊκές θέσεις κάτι που σημαίνει πως η διάκριση στο Κύπελλο Αγγλίας είναι ένας στόχος.

Σημαντικές οι απουσίες των Ζάχα, Αγιού, Σλουπ και Κουγιατέ οι οποίοι έχουν ενσωματωθεί με τις εθνικές τους ομάδες για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Προϊστορία: Η Πάλας είναι αήττητη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις απέναντι στην Μίλγουολ μετρώντας στα τρία πιο πρόσφατα από αυτά και μηδέν παθητικό.

* Το ποντάρισμα μου εδώ θα είναι στο 2ιπλο σε τιμές διπλασιασμού αφού παρά τις απουσίες 2-3 βασικών Αφρικανών παικτών η Πάλας είναι ένα επίπεδο πιο πάνω από την Μίλγουολ και ο Βιεϊρά θα ψαχτεί για μια διάκριση στον θεσμό.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2

(Visited 590 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

Προηγούμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x