ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Α΄ Ημιτελικός Carabao Cup : Λίβερπουλ- Άρσεναλ

Α΄ Ημιτελικός Carabao Cup : Λίβερπουλ- Άρσεναλ
Spread the love

Στο Anfield θα διεξαχθεί ο πρώτος ημιτελικός του θεσμού ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Άρσεναλ με τις δυο ομάδες να έχουν σημαντικές απουσίες παικτών λόγω covid19 και Κόπα Άφρικα.

Οι γηπεδούχοι θα παραταχτούν δίχως τους: Σαλάχ, Μανέ και Κεϊτά που λείπουν στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής ενώ την ίδια ώρα οι: Οριγκί- Τιάγκο είναι τραυματίες και εκτός αποστολής. Εξαιρετικά δύσκολη και η συμμετοχή των: Αλεξάντερ Άρνολντ-Άντριου Ρόμπερτσον οι οποίοι επέστρεψαν από Covid19 αλλά δεν έχουν ακόμη τον απαιτούμενο ρυθμό για να επιστρέψουν σε συνθήκες αγώνων αλλά είναι θέμα του Γερμανού τεχνικού εάν θα τους χρησιμοποιήσει ή όχι απόψε.

Ο Κλοπ είδε μια ανάμεικτη 11άδα από νεαρούς αλλά και έμπειρους παίκτες να κερδίζει εύκολα με 4-1 την Σριούσμπερι για τον 3ο γύρο του FA Cup την περασμένη αγωνιστική και είναι χαρακτηριστικό πως αυτή ήταν η 1η νίκη μετά από τέσσερα 90λεπτα που είχαν προηγηθεί σε όλες τις διοργανώσεις γα τους ρεντς.

Ωστόσο πρέπει να σημειωθεί πως μπροστά στο κοινό τους μετράνε 8 διαδοχικές νίκες εκ των οποίων έχουν αποτύχει να σκοράρουν τουλάχιστον δυο γκολ σε 90λεπτο μόλις μια φορά.

Οι φιλοξενούμενοι θα έχουν και αυτοί αρκετές απουσίες αφού οι: Ομπαμεγιάνγκ, Πέπε, Ελνενί και ο Τόμας Πάρτεϊ είναι στο Κόπα Άφρικα ενώ από τεστ θα περάσουν ο Τσάκα ( Covid19) και οι: Εμιλ Σμιθ Ρόου- Τομιγιάσου που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

Ο Αρτέτα περιμένει να δει αντίδραση μετά την ήττα-αποκλεισμό από την Νότιγχαμ Φόρεστ (1-0) για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας πριν από λίγες ημέρες αφού πέρα από την αποτυχία της μη πρόκρισης στην συνέχεια μιας διοργάνωσης που η Άρσεναλ είναι πολυνίκης η “φτωχή” εμφάνιση ήταν αυτή που προβλημάτισε ιδιαίτερα.

Η ομάδα τρέχει μια smooth πορεία στην εν λόγω διοργάνωση σκοράροντας 16 γκολ σε 4 νίκες απέναντι σε Γουέστ Μπρόμιτς, Γουίμπλεντον, Λιντς και Σάντερλαντ και απόψε έχει ένα μεγάλο κίνητρο αφού παίζει στην πιο ατμοσφαιρική και συνάμα δύσκολη έδρα στο Νησί με στόχο να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση σε έναν τελικό όπου θα διεκδικήσει εκεί ένα τρόπαιο που έχει να σηκώσει από το 1993.

Προϊστορία: Σε σύνολο 200 αγώνων τους η Λίβερπουλ έχει κερδίσει στα 76 και η Άρσεναλ στα 71 ενώ υπάρχουν και 53 ισοπαλίες.

* Τα πολλά γκολ έχουν επαληθευτεί στα 5/6 πιο πρόσφατα ματς της Λίβερπουλ και αντίστοιχα στα 4/5 της Άρσεναλ. Μάλιστα στα 7/9 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις επίσης έχουν επιτευχθεί τουλάχιστον 3 γκολ ανά 90λεπτο.

Έτσι και εδώ η επιλογή μου θα είναι η ίδια σε απόδοση 1,70.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 2,5

(Visited 465 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x