ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κύπελλο Ισπανίας: Μαγιόρκα – Εσπανιόλ   

Κύπελλο Ισπανίας: Μαγιόρκα – Εσπανιόλ   
Spread the love

Η πρώτη χρονικά νοκ άουτ αναμέτρηση για την φάση των «16» του κυπέλλου, ανάμεσα στη Μαγιόρκα και την Εσπανιόλ, σημειώνοντας, πως σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

Τρεις ακόμα αναμετρήσεις στο σημερινό πρόγραμμα, με την Σπόρτινγκ Χιχόν να φιλοξενεί την Κάντιθ και την Τζιρόνα την Ράγιο Βαγιεκάνο, ενώ αυτό που αναμφίβολα ξεχωρίζει, είναι το ντέρμπι μίσους ανάμεσα στη Μπέτις και την Σεβίλλη.

Επικράτηση με 2-1 για τη Μαγιόρκα στον προηγούμενο γύρο στην χώρα των Βάσκων σε βάρος της 2ης κατηγορίας Έιμπαρ, σε ένα ματς μάλιστα, στο οποίο οι «νησιώτες» πραγματοποίησαν οκτώ λεπτά πριν το φινάλε την ανατροπή. Ήττα πάντως με 0-2 στο πιο πρόσφατο τους ματς στο πρωτάθλημα στην έδρα της Λεβάντε, «υποχωρώντας» στην 15η θέση και το +3 από την επικίνδυνη ζώνη, δίνοντας ταυτόχρονα την ευκαιρία στην ουραγό της La Liga να πανηγυρίσει το πρώτο της τρίποντο. Πίσω στο σκορ η Μαγιόρκα στο συγκεκριμένο ματς στο σαράντα επτά, χαμένο πέναλτι ακολούθως για τους «νησιώτες» στο εξήντα οκτώ, με την χαριστική βολή από τη Λεβάντε να έρχεται στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων, ενώ έπαιζε μάλιστα με παίκτη λιγότερο από το ογδόντα.

Στην αντίπερα όχθη, 1-1 για την Εσπανιόλ στον προηγούμενο γύρο στην έδρα της 2ης κατηγορίας Πονφεραντίνα, με την ομάδα της Βαρκελώνης πάντως να πανηγυρίζει στην συνέχεια την πρόκριση στην διαδικασία των πέναλτι. Στην 11η θέση επίσης στο πρωτάθλημα, καθώς έπεσε «θύμα» έκπληξης φιλοξενώντας την Έλτσε, από την οποία ηττήθηκε 1-2.

Προϊστορία: Τρεις νίκες για τους «νησιώτες», προσθέτοντας και το 1-0 του 1ου γύρου του φετινού πρωταθλήματος και μία για την Εσπανιόλ, στις τέσσερις μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο τη Μαγιόρκα.

Απαγορευτική η προσέγγιση σημείου, μιλώντας για νοκ άουτ αναμέτρηση κυπέλλου, μάλιστα ανάμεσα σε δύο απρόβλεπτες ομάδες.

Εκτίμηση:  Over 1,5

(Visited 1.079 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x