ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Kύπελλο Ελλάδας: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Kύπελλο Ελλάδας: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
Spread the love

Στο γήπεδο της Τούμπας, ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την ΑΕΚ στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τη φάση των “8”.

Oι γηπεδούχοι μετράνε επτά παιχνίδια σερί, σε νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, ,6 από αυτές εντός έδρας με την ομάδα του Λουτσέσκου  να έχει μειώσει τη διαφορά από τον Ολυμπιακό στους 9 πόντους, όσον αφορά στο Πρωτάθλημα, και βέβαια  να έχει στόχο το Κύπελλο.

Από κει και πέρα ο Ρουμάνος τεχνικός δεν έβγαλε αποστολή κάτι που θα κάνει λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Στα αγωνιστικά, ο Αντόνιο Τσόλακ έκανε θεραπεία κι ατομικό λόγω των ενοχλήσεων στη μέση και δεν θα είναι στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου, όπως και οι Νέλσον Ολιβέιρα και Ομάρ Ελ Καντουρί που συνέχισαν τα προγράμματά τους.

Η ΑΕΚ περνάει τεράστια κρίση που κορυφώθηκε στην ήττα, εντός έδρας, και ήταν η 3η στα τελευταία  πέντε παιχνίδια του ΟΑΚΑ. Το κλίμα δεν είναι καλό, ο Μελισσανίδης  πήγε στα αποδυτήρια και έκραξε τους παίκτες, ενώ ο κόσμος είναι στα κάγκελα. Αγωνιστικά τα προβλήματα είναι πολλά. Εκτός είναι ο Σέρχιο Αραούχο ο οποίος δεν μπόρεσε να προπονηθεί κανονικά, όπως και ο Ζίγκα Λάτσι.

Νοκ άουτ τέθηκε επίσης ο Βράνιες, ο Άμραμπατ (μυϊκή κάκωση στην κνήμη), ο Σάκχοφ (κάκωση στην αριστερή γαστροκνημία), ενώ εκτός είναι και ο Στάνκοβιτς.

Προϊστορία: Σε αγώνες Κυπελλου, ο ΠΑΟΚ έχει 5 νίκες, ενώ η ΑΕΚ νίκησε τελευταία φορά το 11. Φέτος στην Τούμπα ο “Δικέφαλος του Βορρά” νίκησε 2-0

Εκτίμηση: Ο ΠΑΟΚ είναι το απόλυτο φαβορί και θα κερδίσει. Οτιδήποτε άλλο θα είναι έκπληξη

 ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

 

(Visited 270 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x