ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κύπελλο Ελλάδας: Παναιτωλικός-Ολυμπιακός

Κύπελλο Ελλάδας: Παναιτωλικός-Ολυμπιακός
Spread the love

Στο Αγρίνιο , ο Παναιτωλικός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο του πρώτου μεταξύ τους αγώνα για την φάση των  προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μεγάλη νίκη για τον Παναιτωλικό απέναντι στην ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ με 2-1 μετά απο μία εξαιρετικά μεστή και έξυπνη εμφάνιση για την ομάδα του Γιαννη Αναστασίου που πέτυχε την πρώτη του νίκη ως προπονητής, απέναντι στην Ενωση εκματαλλευόμενη τις αργές επιστροφές της  αντιπαλου και το δικό της γρήγορο παιχνίδι των επιθετικών της και ειδικά του Καρέλη που έκανε το 1-1 ,ενώ φοβερό ήταν και το γκολ του Μεντόζα που θύμισε Μέσι.  Δύσκολα θα αλλάξει πράγματα ο Αναστασίου στην ομάδα του  που με τους 18 βαθμούς αισθάνεται πιο άνετα στη βαθμολογία. Επόμενη αναμέτρηση για το Πρωτ’αθλημα, εκτός έδρας, με τον ΟΦΗ. Εντός έδρας έχει 2-2-4,ενώ για να φτάσει εδώ απέκλεισε την Παναχαϊκή και σε διπλα ματς τη Νικη Βόλου..

Ο Ολυμπιακός ήταν κακός στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό  αποσπώντας ισοπαλία 0-0 στη Λεωφόρο έχοντας μόλις μία τελική σε 90 λεπτά και κανένα κόρνερ. Οι Πειραιώτες είναι αήττητοι για 18 παιχνίδια Πρωταθλήματος,ενώ για να φτάσουν  εδώ απέκλεισαν τον Λεβαδειακό με ήττα (3-2 στο πρώτο ματς) και νίκη 2-0 στη ρεβάνς του Καραϊσκάκη. Αγωνιστικά , ο Μαρτίνς άφησε εκτός τους  Βατσλίκ-Ρεάμπτσιουκ-Μανωλά-Μασούρα-Καμαρά-Εμβιλά ,αλλά πήρε  για πρώτη φορά το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Φατινγκά . Η αποστολή αποτελείται από τους Κρίστινσον, Τζολάκη, Καραργύρη, Ανδρούτσο, Λαλά, Μπα, Παπαδόπουλο, Μπαγκαλιάνη, Παπασταθόπουλο, Καρμπόβνικ, Κίτσο, Σουρλή, Μαυρουδή, Ξενιτίδη, Φαντιγκά, Λοβέρα, Λόπες, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ελ Αραμπί, Τικίνιο.

Προϊστορία: 0-2-6 , φέτος  1-2.

Εκτίμηση: Ο Παναιτωλικός δεν θα αλλάξει πολλά στην ενδεκάδα αλλά από την άλλη ο Ολυμπιακός χωρίς έξι βασικούς, θα βρει τον Μαρτίνς να κάνει ροτέισον .

        ΠΡΟΤΑΣΗ: Οver

(Visited 266 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x