Spread the love

Ο Παναθηναϊκός δίνει ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην Έφες, σε ένα ματς που είναι ξεκάθαρο το ποιος είναι το φαβορί και ποιος το αουτσάιντερ.

Ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Γιώργο Παπαγιάννη, ενώ από την άλλη η Εφές δεν έχει κάποια σημαντική απουσία, με όλα τα αστέρια της να είναι ετοιμοπόλεμα και στην διάθεση του Εργκίν Αταμάν.

Επιπλέον, ας μην ξεχνάμε την διαφορά δυναμικότητας, με την Έφες να είναι σαφώς ανώτερη και σε καλύτερο… φεγγάρι από την ελληνική ομάδα. Πώς να πάμε σε οποιαδήποτε άλλη επιλογή εκτός του άσσου λοιπόν;

Εκτός του άσσου, θα ποντάρουμε και στην διαφορά, με την επιλογή μας να είναι το -13,5, το οποίο το βρίσκουμε στο 1.78.

Πρόταση Έφες -13,5 με απόδοση 1.78

Πάμε τώρα και στα ειδικά, ξεκινώντας από τον Παναθηναϊκό. Ο Νέντοβιτς είναι σε καλή κατάσταση, οπότε θα αποτελέσει και την ομαδική ελπίδα των πρασίνων για να κάνουν κάτι καλό. Το λάιν του είναι στους 13,5 πόντους, νούμερο που δεν είναι… απαγορευτικό, με εμείς να ποντάρουμε στο όβερ.

Πρόταση Νεμάνια Νέντοβιτς Όβερ 13,5 πόντοι με απόδοση 1.87

Πάμε τέλος στην πλευρά της Έφες και στα μεγάλα της αστέρια, τους Λάρκιν και Μίτσιτς. Ο Σέρβος έχει καλή παράδοση κόντρα στον Παναθηναϊκό, όμως ο Λάρκιν είναι εκείνος που έχει δείξει να είναι πιο… καυτός το τελευταίο διάστημα.

Εμείς θα ποντάρουμε πάνω στον Αμερικανό, ο οποίος είναι πιο ζεστός στα ματς του Ιανουαρίου και θα παίξουμε με το Όβερ του στο σκοράρισμα.

Πρόταση Σέιν Λάρκιν Όβερ 14,5 πόντοι με απόδοση 1.72

 

(Visited 183 times, 1 visits today)
About Author

Αχιλλέας Μαυροδόντης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x