ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Πρέμιερ Λιγκ: Λέστερ- Μπράιτον

Πρέμιερ Λιγκ: Λέστερ- Μπράιτον
Spread the love

Στο King Power η Λέστερ υποδέχεται την Μπράιτον με τις “Αλεπούδες” να προέρχονται από την ήττα σοκ με “θύτη” την Τότεναμ ( 2-3) μεσοβδόμαδα και να καλούνται να βγάλουν αντίδραση απέναντι στην ομάδα του Γκρέιαμ Πότερ η οποία είναι σκληρό καρύδι όπως έδειξε και με την πρόσφατη ισοπαλία που παραχώρησε στην Τσέλσι.

Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς κατάφερε να χάσει , γιατί περί κατορθώματος πρόκειται, σε ένα παιχνίδι στο οποίο μέχρι και το 94ο λεπτό ήταν μπροστά στο σκορ!

Ο φευγάτος Ολλανδός εξτρέμ Μπέργουϊν σκόραρε δυο τέρματα σε ένα λεπτό και χάρισε μια ανέλπιστη νίκη στους σπερς.

Πάντως αξίζει να αναφερθεί πως 2/2 σε ήττες στην εκκίνηση ενός ημερολογιακού έτους έχει να υποστεί από το 2006.

Επίσης είναι αξιοσημείωτο πως έχει χάσει στα 7/10 φετινά της παιχνίδια απέναντι σε ομάδες που βρίσκονται πάνω από αυτήν στην βαθμολογία.

Η Μπράιτον δεν παραδίδει τα όπλα σχεδόν ποτέ και αυτό το απέδειξε και στο πρόσφατο 1-1 που έφερε με την 3η της βαθμολογίας Τσέλσι. Το ίδιο αποτέλεσμα με το ίδιο ακριβές σκορ με τους “μπλε” όπως ακριβώς είχε συμβεί και περίπου τρεις εβδομάδες νωρίτερα στο Λονδίνο με σκόρερ τον Ντάνι Γουέλμπεκ στα χασομέρια.

Γενικά η ομάδα του Γκρέιαμ Πότερ έχει σκοράρει τα περισσότερα γκολ ( 7) από κάθε άλλη ομάδα στην κατηγορία στο τελευταίο 10λεπτο των αγώνων της και αυτό φανερώνει το πείσμα με το οποίο κυνηγά το αποτέλεσμα σε κάθε αγώνα και ανεξάρτητα την έδρα και τον αντίπαλο.

Ειδικά εκτός έδρας θα πρέπει να σημειωθεί πως η πιο πρόσφατη ήττα της εκτός έδρας ήταν τον Νοέμβριο από την Άστον Βίλα έχοντας απολογισμό: 1-3-6 στις 10 πιο πρόσφατες “εξορμήσεις” της.

Προϊστορία: Η Λέστερ έχει χάσει τρία παιχνίδια από τα 17 συνολικά εντός έδρας κόντρα στην Μπράιτον έχοντας 11 νίκες ενώ η πιο πρόσφατη ήττα της από τους “Γλάρους” ήταν τον Απρίλιο του 2014 με 4-1.

* Το Goal σε απόδοση 1,65 θα είναι η επιλογή μου εδώ ενώ σε μια πρόταση με περισσότερο ρίσκο θα κοιτούσα και το Χ2 αφού η Μπράιτον έχει χάσει μόλις 1/10 πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια της στην κατηγορία κάτι που αποτελεί και ρεκόρ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Goal/ X2

(Visited 654 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x