ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Πρέμιερ Λιγκ: Τσέλσι- Τότεναμ

Πρέμιερ Λιγκ: Τσέλσι- Τότεναμ
Spread the love

Οι μπλε έρχονται αντιμέτωποι με τους σπερς στο μεγαλύτερο παιχνίδι της ημέρας στο Νησί αφού θα «μονομαχήσουν» η  3η με την 6η της βαθμολογίας με την διαφορά τους να είναι μεν εφτά βαθμοί αλλά την ομάδα του Κόντε να έχει και 4 (!) ματς λιγότερα από τους γηπεδούχους.

Οι παίκτες του Τούχελ δεν βρίσκονται και στην καλύτερη φόρμα τους αφού προέρχονται από δυο διαδοχικά ματς δίχως νίκη στην κατηγορία ( Μ.Σίτι 1-0, Μπράιτον 1-1) με αποτέλεσμα να υπολείπονται πλέον 13 βαθμών από την κορυφή.

Ο Γερμανός τεχνικός συνεχίζει να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες των: Μεντί, Τσάλομπα, Τσίλγουελ και του Αντρέας Κρίστενσεν με τον Ράις Τζέιμς.

Οι σπερς προέρχονται από την μεγαλύτερη ανατροπή που έχει επιτευχθεί ποτέ στην ιστορία της Premier League στην νίκη τους μεσοβδόμαδα επί της Λέστερ (2-3) στο King Power σε ένα παιχνίδι στο οποίο έχαναν με 2-1 μέχρι και το 94ο λεπτό.

Ο αήττητος εδώ και 9 παιχνίδια στο πρωτάθλημα στον πάγκο της ομάδας Αντόνιο Κόντε εύχεται η ομάδα του να κρατήσει αυτό το momentum και πιθανότατα θα μπορεί να υπολογίζει κανονικά στους: Ντίερ, Ρομέρο και Σον που είχαν λήξει για διαφορετικούς λόγους στα τελευταία παιχνίδια.

Προϊστορία: Η Τσέλσι όχι μόνο είναι αήττητη στα τελευταία 12 παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις απέναντι στην Τότεναμ αλλά έχει κρατήσει μηδέν παθητικό και στα 5/6 ματς εναντίον της.

  • Στο 1,80 θα εμπιστευτώ τους μπλε οι οποίοι στους πρόσφατους ημιτελικούς για το Carabao Cup κέρδισαν δυο φορές την Τότεναμ με μηδέν παθητικό.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

(Visited 736 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x