Spread the love

AΕΚ και Ολυμπιακός έχουν  δύσκολο έργο ο καθένας για διαφορετικούς λόγους

 

Aτρόμητος-ΑΕΚ

Kομβικό ματς και για τις δύο ,αλλά για διαφορετικούς λόγους. Από τη μία οι γηπεδούχοι που μετά απο τρείς ήττες πήραν βαθμό απο τον ΠΑΣ Γιαννινα και πλέον ο Κρις Κοουλμαν έχοντας μεγαλύτερη εμπειρία από πράγματα και γεγονότα προσπαθεί να περάσει την φιλοσοφία του. Εκτός ο τιμωρημένος Σάλομον(μέσος) ,επιστρέφουν Κλωναρίδης και Κιβρακίδης. Εντός έδρας έχει 2-1-4.

Η ΑΕΚ είναι σε κρίση και μάλιστα σημαντική. Και τα πράγματα για νίκη σήμερα είναι ακόμα πιο must μετά το διπλό του Παναθηναϊκού στη Νεάπολη. Εκτός έδρα και μετά την ήττα απο τον ΠΑΟΚ μετρά πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες.  Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Τσιντώντα που δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε απο το Σάββατο κάτι που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Χατζηεμμανουήλ της Β ομάδας  μιας και ο Στάνκοβιτς είναι εκτός. Λογικά   στην ενδεκάδα θα είναι ο Αμραμπατ ,άγνωστο αν είναι αποστολή ο Αραούχο μιας και ο Γιαννίκης κράτησε κλειστά τα χαρτιά του.

Προϊστορία: 4-1-3 στα τελευταία ματς μες πολλά ματς στο 0-1 τέρματα:

Εκτίμηση: Δύσκολο ματς για επιλογή πιο κοντά στο Under

ΠΡΟΤΑΣΗ:  Under

Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιαννινα

Στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός ψάχνει την πρώτη του νίκη στο 2022 μετά απο δύο ισοπαλίες στο Πρωτάθλημα και την ήττα στο Κύπελλο απο τον Παναιτωλικό.

Οι Πειραιώτες είναι πρώτοι και αήττητοι στο Πρωτάθλημα,ύστερα απο 18 αγωνιστικές και θέλουν τη νίκη που θα τους δώσει το δικαίωμα να κρατήσουν τη διαφορά των 9 πόντων απο τον ΠΑΟΚ.Αγωνιστικά, ο Μαρτίνς δεν έχει μαζί του  τους Βατσλικ και Μπουχαλάκη, ενώ ο Πορτογάλος θα κρατήσει το 3-4-3 . με κορυφή στην επίθεση τον Ελ Αραμπί και πίσω του ,Μασούρα και Βαλμπουενά.

Ο ΠΑΣ, παρά τα προβλήματα με τον Κορονοϊό, έχει ξεκινήσει για τα δεδομένα του εξαιρετικά  το 2022.  Νίκη επι του Ιωνικού με 1-0 και δύο ισοπαλίες, στο 1-1, με ΟΦΗ(εκτός) και Ατρόμητο(εντός).Σημαντική η απουσία του Περέα (τιμωρημένος) ενώ επιστρέφει ο Μορέιρα με τον κίπερ Σούλη να είναι διαθέσιμος.

Προϊστορία: Από το 2010 και το 2-2, ο Ολυμπιακός έχει 11 σερί νίκες ως γηπεδούχος με τον ΠΑΣ

Εκτίμηση: Είναι ωρα για επιστροφή στις νίκες και ο ΠΑΣ  μοιάζει καλή περίπτωση για τον Ολυμπιακό [προκειμένου να βρεί το σωστό δρόμο. Με τους φιλοξενούμενους να προσέχουν πολύ την άμυνα αλλά να έχουν  μηδενικές λύσεις στην  επίθεση.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1/U3.5

 

(Visited 227 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x