ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κολομβία: Σάντα Φε – Ριονέγκρο

Κολομβία: Σάντα Φε – Ριονέγκρο
Spread the love

Στο «Ελ Καμπίν» της Μπογκοτά το δεύτερο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος, με την Σάντα Φε σε ρόλο φαβορί φιλοξενώντας την Ριονέγκρο, ψάχνοντας το πρώτο της τρίποντο στο Απερτούρα μετά το εντός 1-1 της πρεμιέρας στο μίνι ντέρμπι με τη «μικρή» συμπολίτισσα Λα Εκιδάδ.

Δραματικό σε εξέλιξη, 1-1 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Απερτούρα στο «Ελ Καμπίν», στο μίνι ντέρμπι με τη «μικρή» συμπολίτισσα Λα Εκιδάδ, στο οποίο μάλιστα η Σάντα Φε έμεινε ικανοποιημένη στο φινάλε, από την στιγμή που ισοφάρισε στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, με εντός περιοχής, διαγώνιο γυριστό σουτ του Ντε Λα Ρόσα. Σε ρηχά νερά νωρίτερα στο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο είδε την πιο απειλητική Λα Εκιδάδ να έχει ευκαιρίες και να ανοίγει δίκαια το σκορ στο τεσσαρακοστό τρίτο λεπτό, αλλά βελτιωμένη και ανώτερη πάντως η Σάντα Φε στην επανάληψη, σώζοντας τον βαθμό τελικά στις καθυστερήσεις.

Στην αντίπερα όχθη, πικρή γεύση για την Ριονέγκρο ή την Άγκιλας Ντοράντας αν προτιμάτε, από το 1-1 της πρεμιέρας φιλοξενώντας τη Μπουκαραμάνγκα, καθώς είδε την αντίπαλο της να ισοφαρίζει, κόντρα στην ροή του αγώνα, οκτώ λεπτά πριν το φινάλε. Νωρίτερα, μπροστά στο σκορ στο έβδομο μόλις λεπτό, με περίτεχνη κεφαλιά του Ροντρίγκες από το ύψος περίπου του πέναλτι, βλέποντας όμως στην συνέχεια τη Μπουκαραμάνγκα να «τιμωρεί» την αδυναμία της να φτάσει σε ένα δεύτερο γκολ, παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε.

Προϊστορία: Πέντε νίκες για την Σάντα Φε, δύο για την Ριονέγκρο και τέσσερις ισοπαλίες, στις 11 μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Ελ Καμπίν» της Μπογκοτά.

Δεδομένο πως η Σάντα Φε θα θέλει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα, όχι μόνο για να σπάσει το ρόδι στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά και για να μετριάσει τις εντυπώσεις από το 1-1 της πρεμιέρας του Απερτούρα στο μίνι ντέρμπι με τη Λα Εκιδάδ, όπου έσωσε τα προσχήματα στις καθυστερήσεις. Πολύ πιθανό, έξτρα κίνητρο το να βάλει τέλος σε ένα αρνητικό σερί που έχει με την Ριονέγκρο, καθώς δεν την έχει κερδίσει τα τελευταία πέντε χρόνια στο «Ελ Καμπίν». Αξιόμαχος βέβαια αντίπαλος η Ριονέγκρο, αλλά ταυτόχρονα και ομάδα στα μέτρα της.

Εκτίμηση:  1

(Visited 757 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x