ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κολομβία: Ατλέτικο Νασιονάλ – Τζούνιορ   

Κολομβία: Ατλέτικο Νασιονάλ – Τζούνιορ   
Spread the love

Σπουδαίο ματς για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Απερτούρα, με την Ατλέτικο Νασιονάλ να θέλει να σπάσει το ρόδι, μετά την αποτυχία της πρεμιέρας στην έδρα της νεοφώτιστης Κορτουλουά, την στιγμή που η Τζούνιορ θα κυνηγήσει το δεύτερο της τρίποντο, μετά το 3-1 φιλοξενώντας την Πατριότας.

Αποτυχία σίγουρα για την Ατλέτικο Νασιονάλ, το 1-1 της πρεμιέρας του πρωταθλήματος Απερτούρα στην έδρα της νεοφώτιστης Κορτουλουά, ειδικά από την στιγμή που η σπουδαία ομάδα του Μεντεγίν βρέθηκε μπροστά στο σκορ με τον Ντούκε, στο δέκατο τρίτο λεπτό. Αποτυχία επίσης και ο αποκλεισμός της στην φάση των ομίλων των πλέι οφ του περσινού Κλαουσούρα, ενώ είχε τερματίσει 1η και με διαφορά στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ενώ παρηγοριά η κατάκτηση του κυπέλλου, καθώς επιβεβαίωσε στον διπλό τελικό τον τίτλο του φαβορί απέναντι στην Περέιρα (5-0, 0-1).

Στην αντίπερα όχθη, 3-1 για την Τζούνιορ στην πρεμιέρα του Απερτούρα φιλοξενώντας την Πατριότας, σε ένα ματς στο οποίο η ομάδα της Μπαρανκίγια βρέθηκε πίσω στο σκορ στο δέκατο λεπτό και στο οποίο όμως ανέτρεψε την κατάσταση με δύο τέρματα στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου. Το 3-1 μάλιστα από τον Γκονζάλες στις αρχές της επανάληψης (50΄), «καθάρισε» ουσιαστικά το ματς. Στόχος φυσικά να επανέρθει στους τίτλους, μετά την κατάκτηση τόσο του Απερτούρα όσο και του Κλαουσούρα το 2019, θυμίζοντας πως πέρσι αποκλείστηκε στην φάση των ομίλων των πλέι οφ και στους «16» του κυπέλλου από τη μετέπειτα φιναλίστ Περέιρα.

Προϊστορία: Δεκατρείς νίκες για την Ατλέτικο Νασιονάλ, δύο για την Τζούνιορ και έξι ισοπαλίες, στις 21 μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Ατανάσιο Χιραρντότ» του Μεντεγίν, σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο).

Η πολύ καλή προϊστορία της τελευταίας δεκαετίας και ο παράγοντας έδρα, δεν είναι από μόνα τους αρκετά για να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί, τουλάχιστον στο σετ των τιμών, για την Ατλέτικο Νασιονάλ, απέναντι στην πάντα υπολογίσιμη και επικίνδυνη Τζούνιορ.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 185 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x