ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Προκριματικά Μουντιάλ Ασίας: Σαουδική Αραβία- Ομάν ( Β΄ Όμιλος)

Προκριματικά Μουντιάλ Ασίας: Σαουδική Αραβία- Ομάν ( Β΄ Όμιλος)
Spread the love

Στο Ριάντ η Σαουδική Αραβία έρχεται αντιμέτωπη με το Ομάν με τους γηπεδούχους να είναι στην παρούσα φάση στην κορυφή του ομίλου τους με συγκομιδή 16 βαθμών που μεταφράζεται σε πέντε νίκες και μια ισοπαλία και ως εκ τούτου να είναι από τα μεγάλα φαβορί για την πρόκριση μαζί με την Αυστραλία και την Ιαπωνία.

Τα “πράσινα γεράκια” μπορεί στα πρόσφατα παιχνίδια τους για το Αραβικό Κύπελλο να μην πηγαίνουν καλά μετρώντας τρία ματς δίχως νίκη εκ των οποίων μάλιστα οι δυο είναι ήττες από την Ιορδανία και το Μαρόκο με το ίδιο σκορ: 1-0 ενώ ενδιάμεσα έφεραν και μια ισοπαλία με την Παλαιστίνη (1-1).

Ο Γάλλος εκλέκτορας Ερβέ Ρενάρ είναι πεπεισμένος πως η ομάδα του θα δείξει απόψε το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο , όπως στα προηγούμενα παιχνίδια για τα προκριματικά του Μουντιάλ όπου μάζεψε 16/18 βαθμούς, και πλην του αριστερού μπακ Νασέρ Έλ Ντόσαρι δεν έχει απουσίες της τελευταίας στιγμής και θα παρατάξει την ομάδα του σε σχηματισμό “4-3-3” με τον αριστερό εξτρέμ της Αλ Ριάντ Ελ Σαχρί να ηγείται στην επίθεση έχοντας σκοράρει 7 γκολ σε 13 αγώνες.

Το Ομάν στην παρούσα φάση βρίσκεται στην 4η θέση και στο – 5 από την 3η Ιαπωνία πράγμα που σημαίνει πως μαθηματικά έχει κάποιες λιγοστές ελπίδες για την προνομιούχο πρώτη 3άδα.

Έχει κερδίσει ήδη τους Ιάπωνες στον όμιλο και η ομάδα του Μπράνκο Ιβάνκοβιτς θα επιχειρήσει απόψε τουλάχιστον να μην χάσει για να μείνει “ζωντανή¨στο κυνήγι της πρόκρισης.

Η παρουσία τους στο Αραβικό Κύπελλο ήταν πολύ καλή αφού έφτασαν μέχρι και τα προημιτελικά της διοργάνωσης όπου αποκλείστηκε από την Τυνησία με 1-2.

Προϊστορία: Οι δυο αυτές εθνικές ομάδες έχουν αναμετρηθεί 21 φορές στο παρελθόν και οι Σαουδάραβες μετρούν 13 νίκες ενώ το Ομάν 5. Στο πιο πρόσφατο μεταξύ τους παιχνίδι τα “πράσινα γεράκια” είχαν κερδίσει με 1-0.

* Το ποντάρισμα μου εδώ θα είναι σε ειδικό στοίχημα τα πάνω από 8,5 κόρνερ σε απόδοση 1,95. Φαβορί οι γηπεδούχοι αλλά δεν μπλέκω με σημείο αφού το Ομάν είναι μια σκληροτράχηλη εθνική ομάδα που έχει άγνοια κινδύνου.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 8,5 κόρνερ

(Visited 176 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x