Spread the love

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπασκόνια, σε ένα παιχνίδι που τα προβλήματα δεν λείπουν από κανέναν.

Από τη μια ο Παπαγιάννης και ο Μέικον είναι εκτός, ενώ οι Νέντοβιτς και Σαντ-Ρος θα παίξουν με μικροπροβλήματα. Από την άλλη η Μπασκόνια δεν έχει τον Σεντεκέρσκις. Σίγουρα λοιπόν θα λείπουν αρκετοί.

Επιπλέον, ας μην γελιώμαστε, καμία ομάδα δεν έχει εντυπωσιάσει με την απόδοσή της φέτος. Τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και η Μπασκόνια έχουν αγωνιστικά θέματα και τρομερή αστάθεια. Η μόνη σταθερά; Δεν παίζει… κανείς άμυνα.

Το λάιν της αναμέτρησης είναι στους 155,5 πόντους και το όβερ είναι ιδανική περίπτωση. Αυτή θα είναι λοιπόν και η πρώτη μας πρόταση.

Πρόταση Όβερ 155,5 πόντοι με απόδοση 1.87

Πάμε τώρα στα ειδικά και θα ξεκινήσουμε με τον Παναθηναϊκό. Ο Νέντοβιτς έχει θέματα, ο Παπαγιάννης και ο Μέικον είναι εκτός, οπότε η λογική μας οδηγεί στο σκοράρισμα του Παπαπέτρου. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού… χρωστάει μια μεγάλη αναμέτρηση μέσα στο ΟΑΚΑ και μπορεί να την πραγματοποιήσει απέναντι στη Μπασκόνια, στέλνοντάς μας και στο… ταμείο.

Το λάιν του είναι στους 13,5 πόντους και το όβερ θα είναι και πάλι η επιλογή μας, με την απόδοση να ικανοποιεί.

Πρόταση Ιωάννης Παπαπέτρου Όβερ 13,5 πόντοι με απόδοση 1.82

Τέλος, θα κοιτάξουμε τις επιλογές που μας δίνει η Μπασκόνια και θα σταθούμε στον Ίνοκ. Ο σέντερ… ανακάλυψη των Βάσκων έχει εντυπωσιάσει και με δεδομένη την απουσία του Παπαγιάννη θα μπορέσει να πάρει μπάλες και να απειλήσει με μεγαλύτερη… ευκολία. Το λάιν του είναι μόλις στους 10,5 πόντους και εμείς θα στηρίξουμε και σε αυτή την περίπτωση το Όβερ.

Πρόταση Στίβεν Ίνοκ Όβερ 10,5 πόντοι με απόδοση 1.50

(Visited 144 times, 1 visits today)
About Author

Αχιλλέας Μαυροδόντης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x