ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κύπελλο Γαλλίας: Παρι Σ.Ζ- Νις

Κύπελλο Γαλλίας: Παρι Σ.Ζ- Νις
Spread the love

Στο Parc des Princes η Παρί υποδέχεται την Νις για την φάση των “16” σε έναν νοκ άουτ αγώνα ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι.

Οι Παριζιάνοι κερδίζουν όποτε θέλουν και όπως θέλουν τους αντιπάλους τους εντός των τειχών και ουσιαστικά ετοιμάζονται για τα σημαντικά παιχνίδια κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης τον ερχόμενο μήνα για τα νοκ άουτ του Champions League.

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο προέρχεται από το εύκολο 4-0 επί της Ρεν με τον Μάρκο Βεράτι να βρίσκει δίχτυα δυο φορές, για πρώτη φορά από τον Ιούνιο του 2017, με αποτέλεσμα να αυξήσει την διαφορά της από την 2η Νις στο + 11 ενώ για τον θεσμό του Κυπέλλου νωρίτερα απέκλεισε την ερασιτεχνική Βαν με 4-0.

Ήδη, οι γηπεδούχοι μετράνε 13/14 νίκες μπροστά στο κοινό τους στην διοργάνωση ενώ μετά την σαιζόν 2013/14 παίζουν κάθε χρόνο στον τελικό μετρώντας έξι κατακτήσεις.

Οι: Νειμάρ- Βαϊνάλντουμ είναι εκτός δράσης ενώ οι: Χακίμι, Ντιαλό και Ιντρίσα Γκέι βρίσκονται στο Κόπα Άφρικα.

Με τις εθνικές τους ομάδες αγωνίστηκαν για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Λατινικής Αμερικής οι: Ντι Μαρία, Παρέδες, Νάβας και ο Μαρκίνιος.

Στον αντίποδα ο Μέσι που έμεινε στο Παρίσι λόγω καραντίνας είναι διαθέσιμος αλλά δεν αναμένεται στην 11άδα , εκεί που θα αγωνιστούν μαζί οι: Ντράξλερ, Σίμονς, Νταγκμπά και ο Ντοναρούμα.

Η Νις διατηρείται εύκολα στην 2η θέση της League 1 αλλά σε διψήφια απόσταση από την πρωτοπόρο Παρί στην βαθμολογία και προέρχεται από ένα πολύ θετικό σερί 6 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις με πιο πρόσφατο “θύμα” της στον θεσμό την Σολέ με 0-1.

Γενικά προσέχει πολύ και την άμυνα της αφού έχει κρατήσει μηδέν παθητικό στα 4/5 παιχνίδια της.

Έχει να βρεθεί στα προημιτελικά από την σαιζόν 2010-11 όταν και έχασε από την Λιλ αλλά οι Κυπελλούχοι του 1997 βρίσκονται στο Παρίσι έχοντας ένα επίσης καλό εκτός έδρας νικηφόρο σερί 4 αγώνων με ένα clean sheet.

Προϊστορία: Από το 2016/17 έχει να κερδίσει η Νις μέσα στο Parc des Princes αλλά φέτος νωρίτερα στην τρέχουσα σαιζόν για το πρωτάθλημα απέσπασε “λευκή” ισοπαλία εκεί.

* Το ποντάρισμα μου εδώ θα είναι το Goal σε απόδοση 1,75 αφού θεωρώ πως η Νις θα είναι αρκετά ανταγωνιστική και θα επιδιώξει να κάνει την έκπληξη εκμεταλλευόμενη τις σημαντικές απουσίες των γηπεδούχων.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Goal

(Visited 386 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x