Spread the love

Στο “Γεντί Κουλέ” ο προβληματικός ,εντός, ΟΦΗ κοντράρεται με τον Παναθηναϊκό  που με τη σειρά του μοιάζει σοκαρισμένος απο την ήττα με τον Αστέρα.

Οι Κρητικοί την πάτησαν απέναντι στη Λαμία ,χάνοντας με 2-1 σε μία αναμέτρηση την οποία ήλεγχαν μέχρι το 0-1 ,ενώ μόλις ακυρώθηκε το δεύτερο γκολ η Λαμία βρήκε χώρους και έκανε τη ζημιά με τον Μανούσο δις. Τρίτη σερί ήττα για τους Κρητικούς τους οποίους ξεπέρασε ο Αστέρας Τρίπολης.  Εκτός σίγουρα ο Γιαννούλης(αριστερός μπακ) επιστρέφουν οι Νέιρα-Μεγιάδο -Βούρος, νέα πρόσωπα οι Μπουζούκης και Μανδάς. Εκτός ο κίπερ Επασι και ο στόπερ Πασαλίδης για τον ΟΦΗ που εκτός έδρας έχει 2-5-3.

Ο Παναθηναϊκός  έκανε κακό παιχνίδι απέναντι στον Αστέρα  και γνώρισε την δεύτερη του ήττα εντός έδρας(0-1), Στο -6 απο την 3η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός που εκτός έδρας είναι κάκιστος (2-1-5). Νέο πρόσωπο και εντός αποστολής ο νεαποκτηθείς Γκατσίνοβιτς, σημαντική η επιστροφή του Βιγιαφάνιες, εκτός οι Κότσιρας και Μακέντα

Προϊστορία: 1-5-1 την  τελευταία δεκαετία με τρεις σερί ισοπαλίες.

Εκτίμηση: Στο ματς της Λεωφόρου ο Νιόπλιας έβγαλε για πρώτη φορά παθογένειες του Παναθηναϊκού ωστόσο οι Κρητικοί δεν πείθουν εντός . Ο Παναθηναϊκός μπορεί να κλέψει το ματς.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Under /X2

(Visited 330 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x