ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Σούπερ Λιγκ: Ολυμπιακός-Παναιτωλικός

Σούπερ Λιγκ: Ολυμπιακός-Παναιτωλικός
Spread the love

Στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Παναιτωλικό στο παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής .

Οι Πειραιώτες συμπλήρωσαν  19 παιχνίδια  αήττητοι (14-5-0) με  7-2-0 εντός έδρας ,. Προέρχεται από το 1-1 κόντρα στον ΠΑΟΚ σε ένα ματς όπου στο πρώτο ημίχρονο ήταν κακός και το μόνο που ξεχώρισε  ήταν το γκολ του Τικίνιο. Στο β ημίχρονο ,οι αλλαγές του Μαρτίνς  άλλαξαν το μομέντουμ ,η ομάδα βρήκε ισορροοπία και ήταν σαφώς πιο ανταγωνιστική. Θέση στην 11άδα διεκδικεί ο νεαποκτηθείς Φατινγκά, εκτός είναι ο τιμωρημένος Μαντί, στο 50-50 αν θα ξεκινήσει μπροστά ο Ελ Αραμπί η ο Τικίνιο.

Ο Παναιτωλικόςμετά απο ένα δυνατό σερί με δύο νίκες στο Πρωτάθλημα ,εκτός έδρας, απέναντι σε ΑΕΚ και ΟΦΗ ,αλλά και νίκη με 2-1 κόντρα στον Ολυμπιακό για το Κύπελλο, έχασε απο τον Αρη, εντός  έδρας, με 2-0 χάρις σε δύο πέναλτι, το ένα εφεύρεση. Πολλά τα προβλήματα  για τους Αγρινιώτες μιας και για διάφορους λόγους εκτός θα είναι οι Μελίσσας(τερμ),Μεντόσα,Κορνέλιους και Χουχούμης  για τους Αγρινιώτες  που εκτός έδρας έχουν 4-1-5.

Προϊστορία: 8-0-0 την τελευταία δεκαετία

Εκτίμηση: Ο Ολυμπιακός είναι το λογικό φαβορί και γίνεται ακόμα μεγαλύτερο με τις απουσίες των Αγρινιωτών  που πάντως δεν είναι ομάδα που κλείνεται πίσω.

    ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ -γκολ /Over.

 

(Visited 288 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x