Spread the love

Ο Παναθηναϊκός, όντας σαφώς ανεβασμένος, υποδέχεται τη Μονακό, σε ένα παιχνίδι που αποτελεί… επικίνδυνη επιλογή στοιχηματικά.

Η Μονακό έχει τα θέματά της, όμως ο Παναθηναϊκός δεν έχει δείξει σταθερότητα, οπότε είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς ποιος θα είναι ο νικητής. Ας σταθούμε λοιπόν στους σκόρερ.

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς είναι ο go to παίκτης του Παναθηναϊκού, με τον Σέρβο να έχει βρει τον εαυτό του και να πυροβολεί ασταμάτητα το τελευταίο διάστημα.

Το ταλέντο του εξάλλου έχουμε πει πολλές φορές μέσα από το ραδιόφωνο πως είναι ξεκάθαρα θα τις ομάδες των πρώτον θέσεων, οπότε με τον Νέντο καλά, ο Παναθηναϊκός ανεβαίνει αυτομάτως επίπεδο, παρά την απουσία του Παπαπέτρου.

Το Λάιν του είναι στους 16,5 πόντους και το όβερ είναι η καλύτερη επιλογή, οπότε αυτό θα σας προτείνουμε κι εμείς.

Πρόταση Νεμάνια Νέντοβιτς Όβερ 16,5 πόντοι με απόδοση 1.80
Πάμε στη Μονακό, εκεί όπου το ταλέντο του Μάικ Τζέιμς ξεχωρίζει σταθερά στην περιφερειακή της γραμμή. Ο Αμερικανός είναι παίκτης τοπ επιπέδου και στη Μονακό έχει την ελευθερία που θέλει, προκειμένου να κάνει το κάτι παραπάνω και να μπορέσει να σουτάρει… όσο θέλει.

Απέναντι στον Παναθηναϊκό περιμένουμε μια ακόμα καλή εμφάνιση και το λάιν του, παρότι είναι ψηλά, δεν μας τρομάζει. Έτσι, το όβερ 17,5 πόντοι θα είναι η δεύτερη επιλογή μας από την εν λόγω αναμέτρηση.

Πρόταση Μάικ Τζέιμς Όβερ 17,5 πόντοι με απόδοση 1.80

(Visited 94 times, 1 visits today)
About Author

Αχιλλέας Μαυροδόντης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x