ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Τσάμπιονσιπ: Χάντερσφιλντ- Ντέρμπι Κάουντι

Τσάμπιονσιπ: Χάντερσφιλντ- Ντέρμπι Κάουντι
Spread the love

Στο John Smith΄s Stadium οι γηπεδούχοι θέλουν την νίκη για να μπούνε εκ νέου στις θέσεις των play off ενώ οι φιλοξενούμενοι για να ψαλιδίσουν την διαφορά που τους χωρίζει από τις ομάδες που βρίσκονται πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι Terriers είδαν το αήττητο σερί τους να επεκτείνεται στα 10 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις αν και ο Κάρλος Κορμπεράν δεν πρέπει να έμεινε και πολύ ικανοποιημένος από το πρόσφατο 1-1 που παραχώρησε η ομάδα του στην Στόουκ την περασμένη αγωνιστική αφού δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στο εντυπωσιακό 2ιπλο που είχε πετύχει πριν από λίγες ημέρες επί της Ρέντινγκ (3-4) με το χατ τρικ του Ντάνι Γουόρντ.

Τα “κριάρια” , στον αντίποδα, είναι ευχαριστημένα από τον βαθμό που πήραν στον εντός έδρας αγώνα τους κόντρα στην Μπέρμπιγχαμ (2-2) την περασμένη αγωνιστική.

Ο Γουέιν Ρούνεϊ στον πάγκο της ομάδας πανηγύρισε σαν… νίκη εκείνη την ισοπαλία και δεν θα μπορούσε να συμβεί και διαφορετικά αν αναλογιστεί κανείς πως μέχρι και τρία λεπτά πριν από το τέλος έχαναν με 0-2!

Ο πρώτος σκόρερ με το εθνόσημο στο στήθος πιστεύει πως η ομάδα του βρίσκεται σε καλό momentum για να μαζέψει περισσότερους βαθμούς και να “μαζέψει” την διαφορά των 7 βαθμών που την χωρίζει από τις ομάδες που βρίσκονται πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Τιμωρημένος ο Τζαμαϊκανός Ράβελ Μόρισον και λαβωμένος ο Πολωνός αμυντικός μέσος Κριστιάν Μπέλικ που ισοφάρισε τους μπλε με υπέροχη εκτέλεση στα χασομέρια του μεταξύ τους αγώνα την περασμένη αγωνιστική.

Προϊστορία: Τα 7/8 πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις έχουν λήξει όλες με λίγα γκολ.

* Το ποντάρισμα μου εδώ θα είναι στο Goal σε απόδοση 1,95 αφού ανεξάρτητα από την τελική του έκβαση περιμένω πως στον αγώνα αυτόν θα σκοράρουν αμφότερες.

Είναι επίσης ενδιαφέρον και το στατιστικό πως θέλει την Ντέρμπι Κάουντι να έχει δεχτεί πρώτη γκολ στα 4/5 τελευταία της παιχνίδια αλλά πρέπει να σημειωθεί πως έχει δεχτεί μόλις 1 γκολ ανά 90λεπτο σε αυτές τις “εξορμήσεις” της.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Goal

(Visited 290 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x