Spread the love

Δύσκολη αποστολή για τον Παναθηναϊκό, με τους Πράσινους να δοκιμάζονται στη Βαρκελώνη με αντίπαλο την πανίσχυρη Μπαρτσελόνα.

Οι Καταλανοί θέλουν μια καλή εμφάνιση, καθώς μπορεί να έχουν δύο σερί νίκες, όμως έχουν ανάγκη από ένα πειστικό αποτέλεσμα και ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα που μπορεί να του… δώσει μια τέτοια ευκαιρία.

Το λέμε αυτό, παρά την πολύ καλή παρουσία του Παναθηναϊκού στα τελευταία παιχνίδια, καθώς η διαφορά ποιότητας είναι τέτοια που δύσκολα θα μπορέσει να διεκδικήσει κάτι η ελληνική ομάδα. Πάμε όμως να δούμε τις προτάσεις μας.

Πιστεύουμε πως η διαφορά θα πάει ψηλά, καθώς δύσκολα θα μπορέσει να κοντράρει ο Παναθηναϊκός την Μπαρτσελόνα μέσα στο Παλάου. Πόσο ψηλά όμως; Το λάιν είναι στους 14,5 πόντους και η Μπαρτσελόνα μπορεί να πάρει μια νίκη με 15+. Έτσι, το -14,5 θα είναι και η πρώτη μας επιλογή.

Πρόταση Μπαρτσελόνα -14,5 με απόδοση 1.87

Πάμε τώρα στα ειδικά. Ο Παναθηναϊκός έχει θέματα και αυτό το ξέρουμε. Παρόλα αυτά, ο Γιώργος Παπαγιάννης είναι σταθερά καλός. Από τη στιγμή που ο Έλληνας σέντερ έχει επιστρέψει στη δράση και με δεδομένο πως μιλάμε για τον βασικό ψηλό, τότε το όριο των 9,5 πόντων δεν είναι δύσκολο να ξεπεραστεί. Ας μην ξεχνάμε εξάλλου πως ο Παναθηναϊκός έχει πλέον και έναν… κανονικό πλέι μέικερ στο ρόστερ του, τον Στέφαν Γιόβιτς, που μπορεί να παίξει εξαιρετικά το πικ εν ρολ με τον “Big Papa”.

Πρόταση Γιώργος Παπαγιάννης Όβερ 9,5 πόντοι με απόδοση 1.85

Στα της Μπαρτσελόνα, θα πάμε σε μια επιλογή ποτ ίσως δεν περιμένατε, αλλά αξίζει τα λεφτά της. Ο λόγος για τον Κάιλ Κούριτς. Ο μπόμπερ της Μπαρτσελόνα έχει παίξει εξαιρετικά στα τελευταία ματς και μπορεί να κάνει ακόμα ένα παιχνίδι στο ίδιο τέμπο. Το λάιν του είναι στους 9,5 πόντους και το Όβερ θα είναι η επιλογή με την οποία θα κλείσουμε την τριάδα μας από την εν λόγω αναμέτρηση.

Πρόταση Κάιλ Κούριτς Όβερ 9,5 πόντοι με απόδοση 1.75

(Visited 116 times, 1 visits today)
About Author

Αχιλλέας Μαυροδόντης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x