ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Πρέμιερ Λιγκ: Γουέστ Χαμ- Γουότφορντ

Πρέμιερ Λιγκ: Γουέστ Χαμ- Γουότφορντ
Spread the love

Στο London Road η Γουέστ Χαμ υποδέχεται την Γουότφορντ του αειθαλή Ρόι Χόντγκτσον με τα “σφυριά” να επιζητούν την νίκη που θα τους διατηρήσει σε τροχιά 4αδας και τις “σφήγκες” για να δώσουν συνέχεια στο πρόσφατο πόντο που απέσπασαν στο Turf Moor από την Μπέρνλι στην προσπάθεια που κάνουν να αναρριχηθούν πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι Λονδρέζοι είχαν τον Χάρο με τα μάτια τους αφού στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους χρειάστηκαν ένα γκολ του Μπόουεν στα χασομέρια της παράτασης για να μην πάνε στην Ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι απέναντι στην αδύναμη Κίντερμινστερ (1-2) και να προκριθούν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας.

Ωστόσο δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε το γεγονός πως στα τελευταία τρία παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις μετράνε δυο ήττες στο πρωτάθλημα από Λιντς (2-3) και Μάντσεστερ.Γ ( 0-1) και μια ισοπαλία σε 90λεπτο απέναντι σε μια ομάδα που δεν αγωνίζεται στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Οι φιλοξενούμενοι τσίμπησαν βαθμό στο Turf Moor από την Μπέρνλι ( 0-0) την περασμένη αγωνιστική στο ντεμπούτο του 74χρονου Ρόι Χόνγκτσον στον πάγκο της ομάδας. Ήταν το “παρθενικό” παιχνίδι στην τρέχουσα φετινή σαιζόν που κράτησαν μηδέν παθητικό αλλά με τον θλιβερό απολογισμό της μιας μόνο νίκη σε 19 παιχνίδια έχουν πολύ δρόμο ακόμη μπροστά τους.

Προϊστορία: Η Γουέστ Χαμ έχει κερδίσει και στα 4 πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια έχοντας σκοράρει τουλάχιστον από 3 γκολ σε κάθε 90λεπτο σε αυτές τις νίκες τους.

* Κάνουν “κοιλιά” τελευταία τα “σφυριά” αλλά η Γουότφορντ βρίσκεται σε χειρότερη κατάσταση. Η επιστροφή του Αντόνιο από την μια πλευρά αλλά και του Εμμάνουελ Ντένις από την άλλη προδιαθέτει για ένα ματς με πάνω από δυο γκολ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 2,5

(Visited 440 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x