Spread the love

Δυάδα απο τη μεσοβδόμαδη Λιγκ 1

629 Λινκολν-Μόρκαμπ 

Μετά από την εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Πλιμουθ έπεσε περονόσπορος στη Λίνκολν  που έχασε εντός απο τη Μπέρτον με 1-2, εντός, και τους Ντονς εκτός έδρας με 2-1 .Τρία σερί στο συνολο 2-3 για την ομάδα που εντός έδρας μετρά 3-3-8  και βρίσκεται στο +2 απο την αντίπαλο της .

Η Μόρκαμπ, με μόλις μία νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια ,είναι ομάδα η οποία σκοράρει και δέχεται γκολ   με χαρακτηριστική εευκολία και αυτή την έλλειψη ισορροπίας την πληρώνει στο χείριστο βαθμό.  Εκανε τη ζημιά στη Μπόλτον  (1-1) και  εκτός έδρας έχει 2-3-9.

Προϊστορία: 1-1-0 την τελευταία δεκαετία.

Εκτίμηση: Δεν καταλαβαίνω τον φαβοριτισμό της Λίνκολν σε ένα ντέρμπι ομάδων που κινδυνεύουν. Η επιλογή μου το γκολ γκολ.

ΠΡΟΤΑΣΗ:Γκολ γκολ

Γουίμπλετον -Ροδεραμ

Με τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες στα τελευταία έξι παιχνίδια που έχει παίξει παλεύει πολύ δυνατά  για να σώσει την κατηγορία όντας στο +1 απο την επικίνδυνη ζώνη. Εντός έχει 2-9-3, τρία σερί γκολ γκολ και δύο στα δύο Over 3.5 με πιο πρόσφατη την ήττα απο την Τσάρλτον (3-2 εκτός έδρας).

Η Ρόδεραμ  είναι πρωτοπόρος και με διαφορά στο +6 από τους διώκτες της .Μετρά τέσσερις σερί νίκες  χωρίς να έχει δεχτεί γκολ ,με πιο  πρόσφατη την οριακή νίκη κόντρα στην Ακρινγκτον η οποία έχασε και πέναλτι στο 90. Πάντως, εκτός έδρας  μοιάζει λιγότερο πιεσμένη και για αυτό οι νίκες είναι πιο άνετες  όπως με τη  Κρού(0-2) και τη Ντονκάστερ (0-5).

Προϊστορία: 1-0-2 την τελευταία δεκαετία

Εκτίμηση: Το διπλό θα είναι η επιλογή μας ως σημείο. Πιο ρισκαδόρικό το Over

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2 

 

(Visited 415 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x