ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Kύπελλο Ελλάδας: Ολυμπιακός-Παναιτωλικός

Kύπελλο Ελλάδας: Ολυμπιακός-Παναιτωλικός
Spread the love

Στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Παναιτωλικό στη ρεβάνς του 2-1.

Οι Πειραιώτες προέρχονται απο τη μεγάλη νίκη με  3-0 κόντρα στον Ιωνικό  και συνεχίζουν να οδηγούν την κούρσα του Πρωταθλήματος με +9 απο τον ΠΑΟΚ.  Στο πρώτο ματς, με ροτέισον, και πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση στο β μέρος έχασαν με 2-1.

Με αρκετές αλλαγές θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό που αποτελεί τη ρεβάνς της ήττας των Πειραιωτών με 2-1.

Σημαντικό νέο είναι ότι στην αποστολή βρίσκονται οι Ρόνι Λόπες , Ονιεκούρου, και Κούντε ενώ ο Μαρτίνς άφησε εκτός τους Παπασταθόπουλο,Μανωλά,Εμβιλά Βατσλίκ,Λάλα ,Ρεαμπτσιουκ, Αγκιμπού .

Η αποστολή:

Ανδρούτσος, Αποστολόπουλος, Ου. Μπα, Μπαγκαλιάνης, Καρβάλιο, Ελ Αραμπί, Φαντιγκά, Ονιεκουρού, Κανέ, Καραργύρης, Καρμπόβνικ, Κίτσος, Κρίστινσον, Κούντε, Λόπες, Μ. Καμαρά, Μασούρας, Παπαδόπουλος, Τικίνιο, Σουρλής, Τζολάκης, Βρουσάι.

 

Μετ’ εμποδίων ολοκλήρωσε ο Παναιτωλικός την προετοιμασία του ενόψει του επαναληπτικού Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, στη ρεβάνς του 2-1 του Αγρινίου.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός των «καναρινιών», Γιάννης Αναστασίου, ανακοίνωσε την 20μελής αποστολή.

Από τη λίστα απουσιάζουν τα ονόματα των Ντίας, Κορνέλιους, Βέργου, Αποστολάκη και Μελίσσα, ενώ εκτός παραμένουν και οι μακροχρόνια τραυματίες, Βαρόνε και Λιάβας.

Η αποστολή του Παναιτωλικού: Χουχούμης, Αντούνες, Βργκοτς, Καρέλης, Λούι, Μπαρμπόσα, Ντουάρτε, Λάρσον, Μάρτενσον, Μπελεβώνης, Φλόρες, Περέιρα, Νταγκό, Μόρσεϊ, Παρδαλός, Μεντόσα, Τσιγγάρας, Μπακαδήμας, Μαλής, Ανέστης.

Προϊστορία:  9-0-0 ,πιο πρόσφατο το 3-1 για το Πρωτάθλημα.

Εκτίμηση: Ο Ολυμπιακός θα έχει ένα κράμα νέων και έμπειρων παικτών και ο Παναιτωλικός με απουσίες αλλά και παρόντες ποιοτικούς παίκτες έδειξε ότι μπορεί να κάνει τη ζημιά και μαζί  την υπέρβαση.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ γκολ

(Visited 359 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x