ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Νιούελς – Ντεφένσα   

Αργεντινή: Νιούελς – Ντεφένσα   
Spread the love

Πρεμιέρα στη Λίγκα Προφεσιονάλ, με τη Νιούελς με νέο προπονητή στον πάγκο και χωρίς τους Μάξι Ροντρίγκες και Νάτσο Σκόκο που αποσύρθηκαν, την στιγμή που η Ντεφένσα θα προσπαθήσει και φέτος για την έκπληξη, καθώς δύο φορές έφτασε κοντά στο πρωτάθλημα, αλλά έμεινε τελικά στην 2η θέση.

Δύο όμιλοι με 14 ομάδες στην 1η φάση της φετινής διοργάνωσης, με την πρόκριση στον επόμενο γύρο ή τα νοκ άουτ πλέι οφ στις τέσσερις πρώτες εξ αυτών. Μονά νοκ άουτ ματς εκεί στην έδρα των ομάδων που έχουν αβαντάζ, σημειώνοντας πως μόνο οι ημιτελικοί και ο τελικός θα διεξαχθούν σε ουδέτερη έδρα.

Κάκιστη η παρουσία της Νιούελς στην περσινή Λίγκα Προφεσιονάλ, καθώς τερμάτισε στην τελευταία θέση του ομίλου της, ενώ στην 19η στο πρωτάθλημα που ακολούθησε μετριάζοντας ελαφρώς τις εντυπώσεις. Αρκετές αλλαγές όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις και χωρίς πλέον όπως προαναφέρθηκε τους Μάξι Ροντρίγκες και Σκόκο, με αυτόν που καλείται να βελτιώσει την κατάσταση και να φέρει και πάλι τους «λεπρούς» στον δρόμο των επιτυχιών τον 51χρονου Χαβιέ Σανγκινέτι. Στην άλλη πλευρά, δύο φορές κοντά στην πηγή η ομάδα του 41χρονου Σεμπαστιάν Μπεκασέσε (φωτό), μένοντας όμως μόνο με την ικανοποίηση της 2ης θέσης, τόσο το 2019 όπου έμεινε πίσω από την Ράσινγκ όσο και στο περσινό πρωτάθλημα όπου είδε την πλάτη της «μεγάλης» Ρίβερ Πλέιτ. Άξιο αναφοράς, πως και στα δύο αυτά πρωταθλήματα είχε στον πάγκο της τον Μπεκασέσε, ενώ την χρονιά που έκανε τη μεγάλη έκπληξη και κατέκτησε το Κόπα Σουνταμερικάνα, ενδιάμεσα αυτών, το 2020 στο 3-0 σε βάρος της Λανούς, στο τιμόνι της βρισκόταν ο Ερνάν Κρέσπο.

Προϊστορία: Δύο νίκες για τη Νιούελς, μία για τη Ντεφένσα και μία ισοπαλία, στις τέσσερις μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Μαρσέλο Μπιέλσα».

Επιλογή μεγάλου ρίσκου το «διπλό», παρά το γεγονός πως μιλάμε για ματς πρεμιέρας, ποντάροντας στην θεωρητικά πιο έτοιμη ομάδα του Μπεκασέσε, εκτιμώντας επιπλέον πως οι «λεπροί» θα πάρουν λίγο χρόνο να βρουν τα πατήματα τους, παρά το γεγονός πως έχουν στον πάγκο ένα καλό προπονητή όπως ο Σανγκινέτι.

Εκτίμηση:  2

(Visited 284 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x