ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Πορτογαλία: Πορτιμονένσε – Μποαβίστα    

Πορτογαλία: Πορτιμονένσε – Μποαβίστα    
Spread the love

Με στόχο όχι μόνο την επιστροφή στα τρίποντα αλλά και να μην χάσει την επαφή της με τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη η Πορτιμονένσε, την στιγμή που η Μποαβίστα προσπαθεί να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη.

Ισοπαλία με 1-1 για την Πορτιμονένσε την περασμένη εβδομάδα στην έδρα της Πάσος Φερέιρα, με την ομάδα του Πορτιμάο στο -8 από την πρώτη πεντάδα και χωρίς νίκη πλέον στο πρωτάθλημα για επτά συνεχόμενες αγωνιστικές. Πίσω στο σκορ η Πορτιμονένσε στο ματς στην έδρα της Πάσος Φερέιρα στο δέκατο πέμπτο λεπτό, από αυτογκόλ του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ Λούκας Ποσινόλο, ενώ χαμένο πέναλτι στην συνέχεια στο είκοσι επτά από τον συμπατριώτη του επιθετικό Άντερσον Ολιβέιρα. Ευκαιρίες εκατέρωθεν ακολούθως στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Βραζιλιάνο επιθετικό Γουέλιντον Τζούνιορ να είναι τελικά η «χρυσή» αλλαγή για την ομάδα του Πορτιμάο, καθώς ήταν αυτός που ισοφάρισε με κοντινή προβολή στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και έξι ήττες για την Πορτιμονένσε, σε 11 ματς στο πρωτάθλημα στο «Μουνισιπάλ» του Πορτιμάο, ενώ τιμωρημένος για σήμερα, ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ Λούκας Πισονόλο.

Στον αντίποδα, έξι αγωνιστικές χωρίς τρίποντο, μετά και το 2-2 της περασμένης εβδομάδας φιλοξενώντας τη νεοφώτιστη Βιζέλα, βλέποντας τη Μποαβίστα να έχει σε αυτό το διάστημα απολογισμό πέντε ισοπαλίες και μία ήττα. Πιο συγκεκριμένα, τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες νωρίτερα, όλες μάλιστα με 1-1, δύο στο «Ντο Μπέσα» με την Τοντέλα και την Ζιλ Βισέντε και ισάριθμες φυσικά μακριά από αυτό με την Γκιμαράες και την Πάσος Φερέιρα, ενώ 1-2 μετά από αυτό το καρέ των ισοπαλιών στις Αζόρες από την τοπική Σάντα Κλάρα. Με παίκτη λιγότερο η Μποαβίστα στο ματς με την Βιζέλα στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου (47΄), έχοντας πάντως «απάντηση» και στις δύο φορές που προηγήθηκε η αντίπαλος της (26΄, 68΄), στο πεντηκοστό έβδομο και το εβδομηκοστό λεπτό. Τέσσερις ισοπαλίες και έξι ήττες για τη Μποαβίστα, σε 10 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ τιμωρημένοι για σήμερα, ο Κονγκολέζος μέσος Μακουτά και οι επιθετικοί Λουίς Σάντος και Ντε Σάντις.

Προϊστορία: Δύο νίκες για την Πορτιμονένσε και ισάριθμες για τη Μποαβίστα, στις τέσσερις μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Μουνισιπάλ» του Πορτιμάο.

Χωρίς νίκη για επτά σερί ματς η Πορτιμονένσε και με μόλις δύο τρίποντα γενικότερα στο πρωτάθλημα στο «Μουνισιπάλ», την στιγμή που η Μποαβίστα δεν έχει σπάσει ακόμα το ρόδι μακριά από το «Ντε Μπέσα» , αλλά έχει πέντε ισοπαλίες στις έξι πρόσφατες αγωνιστικές με σκορ.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 374 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x