ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Τσάμπιονς Λιγκ: Παρί- Ρεάλ

Τσάμπιονς Λιγκ: Παρί- Ρεάλ
Spread the love

Στο Παρίσι η Παρί υποδέχεται την Ρεάλ στο μεγάλο ματς της βραδιάς στην επανεκκίνηση του Τσάμπιονς Λιγκ με έπαθλο στον νικητή του ζευγαριού το πολυπόθητο εισιτήριο για τα προημιτελικά.

Ο Λιονέλ Μέσι θα βρεθεί για πολλοστή φορά απέναντι στην “Βασίλισσα” αλλά τα φώτα θα είναι στραμμένα και στον Μ’ Μπαπέ λίγους μήνες πριν την φημολογούμενη μετακόμιση του στην Μαδρίτη.

Οι Παριζιάνοι έχουν κερδίσει μόλις μια φορά στα έξι πιο πρόσφατα εντός έδρας νοκ άουτ παιχνίδια τους στην διοργάνωση χάνοντας μάλιστα στα τέσσερα από αυτά.

Μάλιστα στα τρία τελευταία έχουν χάσει στα δυο και έχουν φέρει ισοπαλία στο άλλο στον δρόμο τους για τα ημιτελικά.

Το 2017/18 τους είχε αφήσει εκτός η αποψινή τους αντίπαλος , πέρσι έχασαν από την μετέπειτα φιναλίστ Μ.Σίτι ενώ το 2019/20 ήταν οι ίδιοι φιναλίστ αλλά το τρόπαιο το σήκωσαν οι Βαυαροί.

Εγχώρια, κάνουν πλάκα στους αντιπάλους τους αφού μετά και το αγχωτικό 1-0 επί της Ρεν αποσπάστηκαν στο + 16 από τους διώκτες τους και έχουν την πολυτέλεια να συγκεντρωθούν και να προσηλωθούν στον μεγάλο τους στόχος , ειδικά και μετά την μεταγραφή του Λέο Μέσι, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.

Ο Ποτσετίνο δεν μπορεί να υπολογίζει στον Νειμάρ , ο Βραζιλιάνος κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος στην ρεβάνς, όπως επίσης και στους: Ερέρα- Ράμος και Μπερνάτ.

Κάπως έτσι στο κλασικό “4-3-3” του Αργεντινού τεχνικού η επιθετική τριπλέτα θα απαρτίζεται από τους: Μέσι, Μ΄Μπαπέ και Ντι Μαρία με τους: Βεράτι, Βαϊνάλντουμ και Παρέδες στα χαφ ενώ μπροστά από τον Ντοναρούμα θα είναι οι: Μέντες, Κιμπεμπέλ, Μαρκίνιος και ο Χακίμι.

Η “Βασίλισσα” ούσα η πιο πετυχημένη ομάδα στην ιστορία του θεσμού με 13 τρόπαια “υποχρεούται” να πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο ανεξάρτητα εάν τα καταφέρνει ή όχι.

Ανάμεσα στο 2014 και το 2018 κατάκτησαν το Κύπελλο 4 φορές αλλά έχουν αποκλειστεί πρόωρα , για τα δεδομένα τους, δηλαδή στην φάση των “16” ήδη στις 2/3 περιπτώσεις τα τελευταία χρόνια.

Συμπλήρωσε 15 βαθμούς στο Γκρουπ 4 και έτσι τερματίζοντας 1η πήρε το πλεονέκτημα της έδρας στα νοκ άουτ ενώ προπορεύεται και στην βαθμολογία της La Liga ούσα στο συν 4 από την 2η Σεβίλλη μετά την “λευκή” ισοπαλία που απέσπασε στο Ceramica από την Βιγιαρεάλ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ρεάλ έχει κερδίσει και στα τρία φετινά της εκτός έδρας παιχνίδια στον όμιλο.

Οι: Μπενζεμά, Μεντί και ο Μαριάνο είναι πλέον διαθέσιμοι και ο Αντσελότι αναμένεται να χρησιμοποιήσει τους δυο πρώτους βασικούς στο αρχικό του σχήμα.

Στο κλασικό “4-3-3” οι: Μπενζεμά- Βινίσιους και Ασένσιο θα είναι επιθετική γραμμή με τους: Κασεμίρο, Κροος και Μόντριτς στα χαφ με τους: Καρβαχάλ, Μιλιτάο , Αλάμπα και Μεντι μπροστά από τον Κουρτουά.

Προϊστορία: 2-2-5. Στο πιο πρόσφατο στο Παρίσι στις 18/09/19 η Παρί είχε κερδίσει με 3-0 με τον Ντι Μαρία να σκοράρει δυο γκολ.

* Τα πέντε πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν λήξει όλα με πάνω από δυο γκολ και το ίδιο εκτιμώ πως θα γίνει και απόψε ανεξάρτητα από την τελική έκβαση του αγώνα. Σε combo το Over 2,5 με το Goal σε απόδοση 1,90.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 2,5 + Goal

(Visited 501 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x