Uncategorized

Χιλή: Νουμπλένσε – Ουνιόν Λα Καλέρα  

Χιλή: Νουμπλένσε – Ουνιόν Λα Καλέρα  
Spread the love

Στο ουδέτερο «CAP», την έδρα της Ουατσιπάτο, το πρώτο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος, με τη Νουμπλένσε να ψάχνει το απόλυτο, μετά το «διπλό» της πρεμιέρας με την Άουνταξ Ιταλιάνο, την στιγμή που η Ουνιόν Λα Καλέρα θα θέλει λογικά να βγάλει σημάδια αντίδρασης, μετά το εντός 2-4 από την Ουνιβερσιδάδ Ντε Τσίλε.

Τυπικά φιλοξενούμενη η Νουμπλένσε στο ματς της πρεμιέρας στο ουδέτερο «Ελ Τενιέντε» με την Άουνταξ Ιταλιάνο, στο οποίο πάντως επικράτησε 2-1 και μπήκε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα. Ευκαιρίες εκατέρωθεν στο πρώτο ημίχρονο στο συγκεκριμένο ματς, στο οποίο η πιο αποτελεσματική Άουνταξ Ιταλιάνο βρέθηκε μπροστά στο σκορ στο δέκατο λεπτό. Ανάλογη η εικόνα του ματς ακολούθως και στην επανάληψη, με την διαφορά όμως πως η Νουμπλένσε ήταν αυτή πιο αποτελεσματική και πραγματοποίησε την ανατροπή καθώς οι διορθωτικές κινήσεις του 44χρονου Χάιμε Γκαρσία έκαναν την διαφορά. Πιο συγκεκριμένα, σκόρερ των τερμάτων της Νουμπλένσε δύο εκ των τεσσάρων συνολικά αλλαγών του, με το 1-1 στο εβδομηκοστό δεύτερο λεπτό, με κεφαλιά του Αραβένα και το 2-1 στο ογδόντα τρία με κοντινό εναέριο βολέ του Τορεάλμπα.

Στην άλλη πλευρά, ήττα με 2-4 στην πρεμιέρα φιλοξενώντας την Ουνιβερσιδάδ Ντε Τσίλε, με το νέο πρωτάθλημα να ξεκινάει με τον ίδιο τρόπο που έκλεισε το περσινό για την Ουνιόν Λα Καλέρα, καθώς είχε ηττηθεί τότε 2-3 στο Σαντιάγκο από την ίδια αντίπαλο, μάλιστα με μεγάλη ανατροπή. Προβάδισμα δύο τερμάτων για τη Λα Καλέρα στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής του περσινού πρωταθλήματος, στο εβδομηκοστό τέταρτο λεπτό, βλέποντας όμως στην συνέχεια να δείχνει τάσεις «αυτοχειρίας» καθώς δέχθηκε τρία τέρματα από το ογδόντα τέσσερα μέχρι και το τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων και έμεινε εκτός Κόπα Λιμπερταδόρες. Όσον αφορά το φετινό, 0-1 για την Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα στο είκοσι επτά, ισοφάριση για την Ουνιόν Λα Καλέρα στο πενήντα τέσσερα με τον Γκαρίδο, με την αντίπαλο της όμως να «καθαρίζει» με τρία τέρματα από το εξηκοστό δεύτερο μέχρι το εβδομηκοστό τέταρτο λεπτό. Παρηγοριά για την Ουνιόν Λα Καλέρα, πως μείωσε την έκταση της ήττας της με το 2-4 του ογδοηκοστού ένατου λεπτού.

Προϊστορία: Μία νίκη για τη Νουμπλένσε, τέσσερις για την Ουνιόν Λα Καλέρα και δύο ισοπαλίες, στις επτά μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την πρώτη, σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο).

Μικρό το αγωνιστικό δείγμα των δύο ομάδων, με τα ματς και τα αποτελέσματα της πρεμιέρας να μη μπορούν να μας οδηγήσουν σε σημείο.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 139 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x