ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κόπα Λιμπερταδόρες: Ολίμπια – Σέζαρ Βαγιέχο   

Κόπα Λιμπερταδόρες: Ολίμπια – Σέζαρ Βαγιέχο   
Spread the love

Στο «Ντεφενσόρες Ντελ Τσάκο» της πρωτεύουσας της Παραγουάης, Ασουνσιόν, ο επαναληπτικός ανάμεσα στις δύο ομάδες για τον 1ο προκριματικό γύρο του Κόπα Λιμπερταδόρες, με την Ολίμπια με μικρό αλλά σημαντικό προβάδισμα, μετά το προ μίας εβδομάδας υπέρ της 1-0 στην πρώτη μονομαχία τους στη Λίμα.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στον 1ο προκριματικό γύρο του Κόπα Λιμπερταδόρες δεν έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ και πως σε περίπτωση επικράτησης της Σέζαρ Βαγιέχο με οποιοδήποτε σκορ, αλλά με μόνο ένα τέρμα διαφορά, ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα επίσης που θα προκριθεί, θα βρεθεί αντιμέτωπη στον 2ο προκριματικό γύρο με την Ατλέτικο Νασιονάλ. Λίγες ώρες νωρίτερα, η Μπολίβαρ θα φιλοξενήσει τη Ντεπορτίβο Λάρα, ενώ πρόκριση χθες για τη Μπαρτσελόνα Γκουαγιακίλ, η οποία επικράτησε στην διαδικασία των πέναλτι στον επαναληπτικό στο γήπεδο της με την Τόρκε.

Το 1-0 στο πρώτο ματς για την Ολίμπια, με κοντινή κεφαλιά του Ρεκάλδε στο εικοστό ένατο λεπτό, με το σκορ αυτό πάντως να μην αλλάζει στην συνέχεια, παρά το γεγονός πως υπήρχαν σημαντικές ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές, μεταξύ αυτών και ένα οριζόντιο δοκάρι για την Σέζαρ Βαγιέχο. Αυτό ήταν το τρίτο ματς της Ολίμπια στο 2022 σε όλες τις διοργανώσεις, καθώς έδωσε και δύο στο νέο πρωτάθλημα Απερτούρα της Παραγουάης, με εντός 2-2 στην πρεμιέρα με την Χενεράλ Καμπαγιέρο όπου ισοφάρισε ένα λεπτό πριν το φινάλε και εκτός 3-1 ακολούθως με την Γκουαϊαρένια. Τρίτο επίσης και για την Σέζαρ Βαγιέχο σε όλες τις διοργανώσεις, καθώς έχει και δύο λευκές στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές του νέου πρωταθλήματος του Περού, με την Σενσιάνο και τη Ντεπορτίβα Τάρμα.

Προϊστορία: Έξι νίκες και δύο ήττες για την Ολίμπια, σε οκτώ ματς στην ιστορία της φιλοξενώντας ομάδες του Περού, ενώ «παρθενική» επίσκεψη η σημερινή για την Σέζαρ Βαγιέχο στην Παραγουάη.

Η αλήθεια είναι πως η Ολίμπια δεν έβγαλε μάτια με την απόδοση της στο πρώτο ματς. Παρόλα αυτά, επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί, έχοντας πλέον το πλεονέκτημα και της ισοπαλίας στον σημερινό επαναληπτικό. Φαβορί και σήμερα, ποντάροντας, για κάτι πιο ελκυστικό στην επικράτηση της από το πρώτο ημίχρονο, από την στιγμή που θα βρει χώρους λόγω του ότι οι Περουβιανοί θα πρέπει να ρισκάρουν.

Εκτίμηση:  1/1

(Visited 243 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x