Spread the love

Στο Αγρίνιο, η τοπική ομάδα φιλοξενεί την Λαμία  σε εξ αναβολής αναμέτρηση .

Οι γηπεδούχοι ακόμα δεν έχουν καθαρίσει μαθηματικά με την υπόθεση  παραμονή και  ψάχνουν  ένα καλό σερί που θα τους κρατήσει σε απόσταση από Λαμία και Ατρόμητο αλλά και τον Απόλλωνα. Τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη με 3 ήττες και μία ισοπαλία συν τον αποκλεισμό  από οτν Ολυμπιακό απο τα ημιτελικά του Κυπέλλου.  Επιθετική ομάδα με  αρκετές επιθετικές αρετές αλλά και αμυντικά κενά. Επιστρέφει στα άκρα ο Ντουάρτε αλλά και ο Μορσει ,η παρουσία των οποίων δυναμώνει τα άκρα σε μεγάλο βαθμό για την ομάδα που εντός έδρας έχει 2-2-6.

Η Λαμία έχασε απο Ατρόμητο σε εξ αναβολής, και τον Παναθηναϊκό και με 18 βαθμούς συνεχίζει να βρίσκεται σε κίνδυνο κυρίως γαι το πλέι άουτ.  Ταιρόν ,Σιμόν, Νινούα και Ελευθεριάδης είναι εκτός απουσίες που αποτελούν πρόβλημα γφια την ομάδα για την ομάδα από τη Φθιώτιδα, στον αντίποδα επιστρέφουν οι Μπεχαράνο-Ρόμανιτς-Σαραμαντάς-Προβυδάκηγς για την ομάδα που εκτός έδρας έχει 2-3-6.

Προϊστορία: 1-3-1, τελευταίος άσος το 17-18.

Eκτίμηση: Φαίνεται να “αδειασε” ο Παναιτωλικός μετά τις νίκες κόντρα  σε ΑΕΚ και ΟΦΗ αλλά και μετά τον αποκλεισμό απο τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ2

(Visited 287 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x