ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Europa League

Γιουρόπα Λιγκ: Μπαρτσελόνα- Νάπολι

Γιουρόπα Λιγκ: Μπαρτσελόνα- Νάπολι
Spread the love

Στο Camp Nou η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Νάπολι σε ένα από τα πιο εμπορικά παιχνίδια της βραδιάς.

Head to Head Record – FC Barcelona vs Napoli

FC Barcelona
(50%)

2
Matches

50%
50%
0%

1 Wins

1 Draws(50%)

0 Wins

Napoli
(0%)

100%Over 1.5
2 / 2 matches
50%Over 2.5
1 / 2 matches
50%Over 3.5
1 / 2 matches
100%BTTS
2 / 2 matches
0%Clean Sheets
FC Barcelona
0%Clean Sheets
Napoli

Ενισχυμένη με σημαντικές μεταγραφές τον χειμώνα και με τον Τσάβι να έχει αρχίσει να περνάει τα “θέλω” του στην ομάδα οι γηπεδούχοι παρουσιάζονται σημαντικά ενισχυμένοι ενώ την ίδια ώρα οι Ναπολιτάνοι έχουν αρχίσει και βρίσκουν ξανά τα πατήματα του και έχουν εδραιωθεί στην πρώτη 4άδα του Καμπιονάτο.

Οι μπλαουγκράνα βρίσκονται σε μια μεταβατική σαιζόν , στην οποία δεν κατάφεραν να περάσουν στα νοκ άουτ του Champions League για πρώτη φορά μετά από 17 χρόνια χάνοντας 3/6 παιχνίδια τους στο γκρουπ και τερματίζοντας πίσω από την Μπάγερν και την Μπενφίκα, αλλά η αλήθεια είναι πως η δουλειά του Τσάβι σιγά σιγά άρχισε να φαίνεται και η βελτίωση και η πρόοδος της ομάδας είναι πλέον εμφανής.

Στην βαθμολογία της La Liga βρίσκονται στην παρούσα φάση στην 4η θέση, εκμεταλλευόμενη και την άθλια σαιζόν που κάνει η πρωταθλήτρια Ατλέτικο.Μ, ενώ την περασμένη αγωνιστική με κεφαλιά του Λουκ Ντε Γιόνγκ στο φινάλε “έσωσε” τον βαθμό της ισοπαλίας στο τοπικό ντέρμπι απέναντι στην καλύτερη της Εσπανιόλ (2-2).

Ο Τσάβι ετοιμάζεται να παρατάξει την ομάδα του με ¨4-3-3” έχοντας τους νεοφερμένους : Ομπαμεγιάνγκ, Τραορέ και τον Γκάβι ως επιθετική τριπλέτα ενώ θα βασιστεί επίσης στους έμπειρους: Τερ Στέγκεν, Πικέ, Ζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς.

Ο Ντάνι Άλβες δεν έχει δηλωθεί στην λίστα του Europa League ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Ντεμπελέ.

Οι Ναπολιτάνοι βρίσκονται στα νοκ άουτ του θεσμού για 9η φορά στην ιστορία τους κάτι που αποτελεί ρεκόρ στην διοργάνωση μαζί με τον Άγιαξ και τον Ολυμπιακό.

Στους “32” του θεσμού έχουν βρεθεί για 5η φορές , στους “16” την σαιζόν 2013/14 , στα προημιτελικά το 2018/19 και στα ημιτελικά το 2014/15.

Είναι μια ομάδα που έχει εμπειρία από την εν λόγω διοργάνωση και ψάχνει την διάκριση κάθε φορά που αγωνίζεται εκεί.

Φέτος τερμάτισαν στην 2η θέση στον 3ο όμιλο με 10 βαθμούς συγκομιδή σε έξι ματς απέναντι σε Σπαρτάκ Μόσχας, Λέστερ και την Λέγκια Βαρσοβίας.

Στο πρωτάθλημα προέρχονται από το 1-1 που έφεραν με την Ίντερ συμπληρώνοντας 4 διαδοχικά παιχνίδια δίχως ήττα εκ των οποίων μάλιστα οι τρεις ήταν νίκες με αποτέλεσμα να εδραιωθούν στην 3η θέση που οδηγεί στο Champions League της ερχόμενης περιόδου.

Ο Σπαλέτι δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των: Πολιτάνο, Λοζάνο, Λομπότκα ενώ στο κλασικό του “4-2-3-1” ο Νιγηριανός Βίκτορ Οσιμέν θα είναι στο “9” και η τριάδα πίσω του θα απαρτίζεται από τους: Έλμας, Ινσίνιε και Ζιελίνσκι.

Αξίζει να αναφερθεί πως η Νάπολι έχει χάσει και στα 4 τελευταία της εκτός έδρας παιχνίδια σε νοκ άουτ φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης εκ των οποίων η μια είναι αοό την αποψινή της αντίπαλο για το Champions League τον Αύγουστο του 2020 με 3-1.

Προϊστορία: Η Μπαρτσελόνα έχει κερδίσει και στα 3 πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της την Νάπολι σε όλες τις διοργανώσεις ενώ και τα τρία αυτά 90λεπτα έχουν λήξει με πάνω από δυο τέρματα.

* Σε απόδοση διπλασιασμού βρίσκω το combo του Over 2,5 με το Goal και θα το τιμήσω στο κουπόνι μου. Μην ξεχνάμε πως η Νάπολι έχει σκοράρει στα 12/15 πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια της στον θεσμό ενώ το Goal έχει επιβεβαιώσει και στα τρία δικά της πιο πρόσφατα ματς η ομάδα του Τσάβι.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 2,5 + Goal

(Visited 719 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x