Spread the love

Δυάδα απο τη Λιγκ  2 που μπορεί να μας πληρώσει εξαιρετικά και σε καλές αποδόσεις.

 

270 Χαρογκέιτ-Λέιτον

Με μία νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια(1-2-3) που έχει παίξει η Χαρογκέιτ όλο και πέφτει βαθμολογικά αλλά τώρα δεν κινδυνεύει ,όντας στο -12 απο την επικίνδυνη ζώνη. Πάντως έχει χάσει την ισορροπία της στις γραμμές με αποτέλεσμα να σκοράρει αλλά και ταυτόχρονα να δέχεται πολύ εύκολα γκολ. Χαρακτηριστικό είναι ότι στα τρία τελευταία παιχνίδια που έχει παίξει έχει βάλει επτά γκολ και έχει δεχτεί 10. Εντός έδρας 5 – 5-5.

Η Λέιτον είναι μαύρα χάλια. Χωρίς νίκη σε 10 ματς(0-2-8) δεν έχει σκοράρει στις πέντε απο τις έξι πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της. Προσέχει την άμυνα αλλά απο επίθεση υπάρχει πρόβλημα. Με 33 βαθμούς και 1-8-5 μακριά απο την έδρα της χψάχνει ισορροπία.

Προϊστορία: 0-1-1, πέρσι 2-2.

Εκτίμηση: Θα “χτυπήσω” τον άσο της Χαρογκέιτ γιατί επιθετικά είναι ζωντανή και απο την άλλη η Λέιτον δεν βρίσκει πλεκτό. Εχει βέβαια την …αλεπού Τζάκετ στον πάγκο αλλά αν δεν σου βάζουν γκολ οι μέσοι ή οι φορ δεν υπάρχει προκοπή.

269 Φόρεστ Γκριν-Γουόλσολ

Συνεχίζει τον μοναχικό δρόμο της κορυφής η Φόρεστ έχοντας +11 από την δεύτερη Τρανμίρ. Ομάδα που παίζει ανάλογα με τον αντίπαλο τον οποίο αν και πρώτη με διαφορά σπάνια τον υποτιμάει. Τώρα πήρε 1-1 απο τη Σάτον και της έκοψε τη φόρα για την τρίτη θέση, Εντός έδρας έχει 11-2-2.

Η Γουόλσολ, έκανε επτά σερί ήττες ,αλλά έπρεπε να παίξει με υπηρεσιακό τεχνικό για να πάρει τα πάνω της και να κερδίσει την Τρανμίρ επικρατώντας με 1-0 χάρις σε πέναλτι .Εχει τέσσερα σερί under και σύνολο 0-1 τέρματα. Με 32 πόντους είναι στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ εκτός έδρας έχει 3-6-6.

Προίστορία:0-1-1 τα δύο ρελευταία χρόνια (1-2 και 1-1)

Εκτίμηση: Ξεκάθαρο φαβορί η πρωτοπόρος, ήδη κάνει όνειρα για τη Λιγκ 1, θα τα δώσει όλα η Γουόλσολ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over

(Visited 695 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x