Premier League ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρέμιερ Λιγκ: Κρίσταλ Πάλας- Τσέλσι

Πρέμιερ Λιγκ: Κρίσταλ Πάλας- Τσέλσι
Spread the love

Στο Selhurst Park διεξάγεται ακόμη ένα Λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα στην Κρίσταλ Πάλας και την Τσέλσι με τους μπλε να δίνουν το πρώτο τους παιχνίδι στην κατηγορία μετά από τρεις εβδομάδες και επίσης το πρώτο ως κάτοχοι του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων.

Οι “Αετοί του Λονδίνου” στην παρούσα φάση βρίσκονται στην χειρότερη φάση τους στην τρέχουσα σαιζόν , αφού έχουν μείνει χωρίς “τρίποντο” στα πέντε τελευταία τους παιχνίδια στην κατηγορία και με τρεις βαθμούς συγκομιδή σε αυτά τα ματς, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν έχουν παίξει τόσο άσχημα όσο ενδεχομένως να δείχνουν τα τελικά τους αποτελέσματα.

Το συγκρότημα του Πατρίκ Βιεϊρά είναι στην 13η θέση και στο + 9 από την επικίνδυνη ζώνη ενώ διατηρεί θετικό πρόσημο στα φετινά εντός έδρας παιχνίδια του με συνολικό απολογισμό: 4-5-3.

Οι γηπεδούχοι θα στερηθούν στις υπηρεσίες του χαρισματικού μέσου Κόνορ Γκάλαχερ που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής κόντρα στην ομάδα στην οποία ανήκει ενώ ο Νέιθαν Φέργκιουσον είναι τραυματίας.

Από εκεί και πέρα δεν αλλάζει το “4-3-3” με επιθετική τριπλέτα τους: Ζάχα, Αγιού και τον Οντσόν Εντουάρντ.

Η Τσέλσι μετά την αγχωτική νίκη της επί της Παλμέιρας (2-1) είναι η νέα κάτοχος του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων και το καλό για τον Τούχελ είναι πως είχαν και κάποιες ημέρες για να ξεκουραστούν οι παίκτες του.

Η ομάδα είναι επιβαρυμένη αφού μπορεί να είναι αήττητη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της , με πιο πρόσφατη την ήττα στο Etihad από την πρωταθλήτρια Μ.Σίτι (1-0) που ψαλίδισε τις ελπίδες της για τον τίτλο, αλλά συνάμα έχει παίξει σε αυτό το διάστημα και δυο παρατάσεις. Μια κόντρα στην Πλίμουθ για το FA Cup και μια κόντρα στην Παλμέϊρας στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων.

Είναι 3οι με την διαφορά από τον 5ο να είναι στην παρούσα φάση στο +6 ενώ έχουν και ένα ματς λιγότερο οπότε η παρουσία τους στο Champions League και την νέα σαιζόν δύσκολα θα αμφισβητηθεί.

Οι: Τσίλγουελ, Τζέιμς, Μάουντ και ο Λόφτους Τσίκ είναι εκτός δράσης για τους φιλοξενούμενους.

Προϊστορία: Η Τσέλσι έχει κερδίσει και στα 8 πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια την Κρίσταλ Πάλας.

* Δίκαια είναι μεγάλο φαβορί εδώ η Τσέλσι αλλά η τιμή του 1,62 δεν με καλύπτει για τις … παγίδες που μπορεί να κρύβει το ματς για αυτό και θα προτιμήσω το Goal αφού εκτιμώ πως οι και οι γηπεδούχοι θα βρούνε δίχτυα. Εξάλλου, έχουν σκοράρει και στα 12 προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια τους ενώ την ίδια ώρα το Goal έχει επιβεβαιώσει και η Τσέλσι στα 9/12 πιο πρόσφατα δικά της 90λεπτα. Πολύ καλό το 1,98.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Goal

(Visited 636 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x