ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Premier League

Πρέμιερ Λιγκ: Γουέστ Χαμ- Νιουκάστλ

Πρέμιερ Λιγκ: Γουέστ Χαμ- Νιουκάστλ
Spread the love

Στο London Road η Γουέστ Χαμ υποδέχεται την Νιουκάστλ στο lunch time παιχνίδι της ημέρας το οποίο και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον αφού από την μια πλευρά τα “σφυριά” θέλουν την νίκη για να μείνουν σε απόσταση βολής από την 4η θέση και από την άλλη οι “καρακάξες” να συνεχίσουν στα νικηφόρα αποτελέσματα έτσι ωςτε να απομακρυνθούν κι άλλο από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι Λονδρέζοι με γκολ του Ντόουσον στο φινάλε “έσωσαν” τον βαθμό της ισοπαλίας στο King Power από την Λέστερ (2-2) και έτσι διεύρυναν το αήττητο σερί τους στα τρία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις εκ των οποίων οι δυο είναι ισοπαλίες.

Σε 90λεπτο η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες έχει κερδίσει μόλις 1/5 από τα πιο πρόσφατα παιχνίδια της και ενώ τον επόμενο μήνα έρχονται σημαντικά παιχνίδια και στο FA Cup αλλά αυτό που προβληματίζει τον Σκοτσέζο τεχνικό είναι πως ήδη η ομάδα του έχει χάσει τα 2/4 πιο πρόσφατα παιχνίδια της μπροστά στο κοινό της , από την Σάουθαμπτον και την Λιντς , έχοντας δεχτεί μάλιστα και 3 γκολ σε κάθε περίπτωση.

Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε πολύ καλό φεγγάρι αφού προέρχονται από τρεις διαδοχικές νίκες ( Λιντς, Έβερτον, Άστον Βίλα) ενώ είναι αήττητοι από τις 19 Δεκεμβρίου , όταν είχαν χάσει με 0-4 από την Μ.Σίτι, αφού μετρούν και δυο ισοπαλίες με Μάντσεστερ.Γ και Γουότφορντ.

Κάπως έτσι η ομάδα του Έντι Χάου έχει ανέβει πάνω από την επικίνδυνη ζώνη ούσα 17η και στο συν 4 από την 18η Νόριτς έχοντας και ένα ματς λιγότερο από τα “καναρίνια”.

Ωστόσο δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε πως έχουν το 2ο χειρότερο ρεκόρ εκτός έδρας στην κατηγορία με συγκομιδή 6 βαθμών σε 10 “εξορμήσεις” τους.

Προϊστορία: 4/5 από τα πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια είχαν ανεξάρτητα από την τελική τους έκβαση πολλά γκολ και εκατέρωθεν.

* Τους βαθμούς θα τους κυνηγήσουν και οι δυο ομάδες και περιμένω ένα ματς άναρχο με πολλές φάσεις εκατέρωθεν. Μην ξεχνάμε πως οι Λονδρέζοι έχουν δεχτεί 14 γκολ στα τελευταία 9 παιχνίδια τους και έχουν κρατήσει μηδέν παθητικό σε δυο 90λεπτα ενώ οι “καρακάξες” έχουν σκοράρει και στα πέντε δικά τους πιο πρόσφατα ματς. Ξεκινάω με το Goal σε απόδοση 1,70 ενώ μου αρέσει και το Combo του Over 2,5 με το Goal σε απόδοση 2,12.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 2,5 + Goal

(Visited 610 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x