ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Ισπανία: Κάντιθ – Χετάφε  

Ισπανία: Κάντιθ – Χετάφε  
Spread the love

Μονομαχία με φόντο την παραμονή, με την Κάντιθ στην προτελευταία θέση με 19 βαθμούς και την Χετάφε στην 16η με έξι περισσότερους και ταυτόχρονα στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη.

Λευκή ισοπαλία την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενώντας την Θέλτα, με την Κάντιθ όχι μόνο να εδραιώνεται στην επικίνδυνη ζώνη, αλλά να αδυνατεί ταυτόχρονα να σπάσει το ρόδι στο γήπεδο της. Χωρίς καμία απολύτως αξιόλογη φάση το πρώτο ημίχρονο στο συγκεκριμένο ματς, ενώ δύο σπουδαίες ευκαιρίες για την Κάντιθ και ένα χαμένο πέναλτι για την Θέλτα, έξι λεπτά πριν το φινάλε, ότι υπήρχε στην επανάληψη. Επτά ισοπαλίες και πέντε ήττες για την Κάντιθ, σε 12 ματς στο πρωτάθλημα στο γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην άλλη πλευρά, οδυνηρό, τουλάχιστον έτσι όπως προήλθε, 3-4 την προηγούμενη αγωνιστική στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο» από τη «μεγάλη» συμπολίτισσα Ατλέτικο, με θετικό πάντως για την Χετάφε, το +5 από την επικίνδυνη ζώνη. Χαμένο πέναλτι για την Ατλέτικο στο ένατο μόλις λεπτό στη μεταξύ τους μονομαχία, με τους «ροχιμπλάνκος» όμως να παίρνουν στην συνέχεια στο είκοσι επτά, προβάδισμα δύο τερμάτων. Κοντινή προβολή ακολούθως του Μπόρχα Μαγιοράλ και 1-2 στο τριάντα, ενώ δύο πέναλτι του Ουνάλ, στο τριάντα επτά και το σαράντα και προσωρινή ανατροπή για την Χετάφε λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου. Ισοφάριση πάντως για την Ατλέτικο στο σαράντα πέντε, ενώ ανατροπή και από τους «ροχιμπλάνκος» ένα λεπτό πριν το φινάλε, παρά το γεγονός πως έπαιζαν το τελευταίο ημίωρο με παίκτη λιγότερο. Πέντε ισοπαλίες και επτά ήττες για την Χετάφε, σε 12 ματς στη La Liga μακριά από το «Αλφόνσο Πέρεθ», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Μία νίκη για την Κάντιθ, το 3-0 του 2016 και μία για την Χετάφε, το 2-0 του 2020, στις δύο μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Νουέβο Μιραντίγια».

Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, με ιδιαίτερα δύσκολη την προσέγγιση της με σημείο, μιλώντας για ντέρμπι παραμονής, ανάμεσα στην Κάντιθ που δεν έχει σπάσει ακόμα το ρόδι στο γήπεδο της και την Χετάφε που είναι η μοναδική ομάδα της La Liga που δεν έχει πανηγυρίσει τρίποντο μακριά από το γήπεδο της. Παρόλα αυτά, επιλογή μεγάλου ρίσκου το «διπλό», ποντάροντας στην ομάδα που κατά την προσωπική μου γνώμη έχει λιγότερη πίεση. Αυτή που πρέπει να ρισκάρει άλλωστε είναι η ευάλωτη αμυντικά Κάντιθ, εκτιμώντας πως η Χετάφε θα βρει χώρους. Πέρα από τα παραπάνω, η «μικρή» ομάδα της Μαδρίτης το έχει το εύκολο γκολ το τελευταίο διάστημα, με απόδειξη φυσικά το εντός 3-0 σε βάρος της Λεβάντε και το 3-4 που προαναφέρθηκε από την Ατλέτικο στις δύο πρόσφατες αγωνιστικές.

Εκτίμηση:  2

(Visited 375 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x