ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κολομβία: Ατλέτικο Νασιονάλ – Ουνιόν Μαγκνταλένα

Κολομβία: Ατλέτικο Νασιονάλ – Ουνιόν Μαγκνταλένα
Spread the love

Σε ρόλο φαβορί η Ατλέτικο Νασιονάλ φιλοξενώντας στο «Ατανάσιο Χιραρντότ» του Μεντεγίν τη νεοφώτιστη Ουνιόν Μαγκνταλένα, με την κυπελλούχο Κολομβίας να ψάχνει το τρίποντο που θα την φέρει στο -1 από την κορυφή, έστω και με ένα ματς περισσότερο από την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Απερτούρα, Ντεπόρτες Τολίμα.

Επικράτηση με 2-1 την περασμένη εβδομάδα στην έδρα της Ενβιγκάδο, βλέποντας την Ατλέτικο Νασιονάλ όχι μόνο να διατηρεί την 2η θέση και το -4 από την πρωτοπόρο Ντεπόρτες Τολίμα, αλλά και να «ρεφάρει», αν μπορεί να χαρακτηριστεί την αποτυχία που είχε προηγηθεί από το εντός 0-0 με την Αλιάνσα Πετρολέρα. Πιο απειλητική η Ενβιγκάδο στο πρώτο ημίχρονο στο μεταξύ τους ματς, με την Ατλέτικο Νασιονάλ όμως να «τιμωρεί» την αντίπαλο της, στο τεσσαρακοστό πέμπτο λεπτό, με μία κοντινή κεφαλιά του Μορένο. Η ισοφάριση ακολούθως από την Ενβιγκάδο στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου, με την Ατλέτικο Νασιονάλ όμως, να φτάνει στο «επαγγελματικό» 2-1, με πέναλτι του Ντούκε στο εξηκοστό τρίτο λεπτό.

Στην άλλη πλευρά, 0-1 φιλοξενώντας τη Μπουκαραμάνγκα, με τη νεοφώτιστη Ουνιόν Μαγνταλένα με το καλημέρα στην επικίνδυνη ζώνη του βαθμολογικού πίνακα. Σημαντικές ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές στο συγκεκριμένο ματς, με τη Μπουκαραμάνγκα όμως πιο αποτελεσματική, φτάνοντας στο πολύτιμο τρίποντο στο εξηκοστό έβδομο λεπτό. Άξιο αναφοράς μάλιστα, πως ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη, καθώς έχει βέβαια το δικαίωμα, λίγα λεπτά πριν το ενενήντα, καθώς οι εξαγριωμένοι οπαδοί της Ουνιόν Μαγκνταλένα δημιούργησαν επεισόδια, αδυνατώντας να δεχθούν το 0-1 που προέκυψε οριακά μετά την χρήση του VAR.

Προϊστορία: Επικράτηση με 3-1 για την Ατλέτικο Νασιονάλ το 2019, στο μοναδικό ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Ουνιόν Μαγκνταλένα.

Φαβορί η Ατλέτικο Νασιονάλ, αλλά χαμηλή η τιμή που την συνοδεύει. Ψάχνοντας κάτι πιο ελκυστικό, θα ποντάρω στην επικράτηση της από το πρώτο ημίχρονο, καθώς εκτιμώ πως θα μπει δυνατά για να «καθαρίσει» όσο το δυνατό πιο γρήγορα, καθώς έχει πολύ δύσκολο ματς μεσοβδόμαδα στην Παραγουάη με την σπουδαία Ολίμπια, για τον 2ο προκριματικό γύρο του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Εκτίμηση:  1/1

(Visited 276 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x