ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Serie A

Α΄ Ιταλίας: Μπολόνια- Σπέτσια

Α΄ Ιταλίας: Μπολόνια- Σπέτσια
Spread the love

Στο Stadio Renato Dall΄Ara η Μπολόνια υποδέχεται την Σπέτσια με τους ροσμπλού να προέρχονται από ένα κακό σερί που μεταφράζεται σε μόλις 1/9 νίκες ενώ στον αντίποδα οι φιλοξενούμενοι αριθμούν μόλις 2/8 ήττες στα δικά τους παιχνίδια έχοντας μάλιστα κερδίσει σε αυτή την πορεία τους και την Νάπολι αλλά και την Μίλαν.

Η ομάδα του Σίνισα Μιχαϊλοβιτς διανύει ίσως το χειρότερο φεγγάρι στην τρέχουσα σαιζόν αφού προέρχεται από 7/9 ήττες , εκ των οποίων οι 4/5 πιο πρόσφατες, με αποτέλεσμα να έχει υποχωρήσει στην 13η θέση και τα πράγματα μπορούν να γίνουν πολύ χειρότερα εάν και εφόσον χάσουν απόψε και από την φορμαρισμένη Σπέτσια.

Την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκαν από την Λάτσιο με 0-3 κάτι που σημαίνει πως εκτός από τις 7/9 ήττες στα τελευταία τους παιχνίδια έχουν μείνει κιόλας μόνο με μία νίκη ( Σασουόλο 0-3) στον ίδιο αριθμό των αγώνων τους και πιο συγκεκριμένα από τις 22/12/21.

Αγκάθι” τα μετόπισθεν αφού τα 40 γκολ παθητικό σε 24 ματς φανερώνουν το μεγάλο πρόβλημα που έχουν στην άμυνα οι γηπεδούχοι ενώ είναι χαρακτηριστικό πως από την δεκαετία του 50΄ έχουν να δεχτούν περισσότερα σε αυτό το επίπεδο.

Οι φιλοξενούμενοι με 4/7 νίκες στα αντίστοιχα δικά τους παιχνίδια βρίσκονται σε ανοδική πορεία και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ως ο Τιάγκο Μότα αναδείχθηκε καλύτερος προπονητής της κατηγορίας για τον μήνα Ιανουάριο.

Μην ξεχνάμε πως αφού συμπλήρωσαν τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια δίχως ήττα στο πρωτάθλημα, εκ των οποίων οι τρεις σερί νίκες απέναντι σε Μίλαν, Σαμπντόρια και Τζένοα, τελικά γνώρισαν την “παρθενική” τους ήττα για το 2022 μόλις την περασμένη αγωνιστική στο εντός έδρας παιχνίδι τους από την Φιορεντίνα (1-2) δεχόμενη το 2ο τέρμα στο 89ο λεπτό.

Προϊστορία: Τα 5/6 πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν λήξει όλα με πάνω από δυο γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

* Δύσκολα να βρούνε οι γηπεδούχοι την “παρθενική” τους νίκη μέσα στο 2022 απόψε απέναντι στην αισίως φορμαρισμένη Σπέτσια που έχει χάσει μόλις 2/8 πιο πρόσφατα παιχνίδια της και έχει κερδίσει μεταξύ άλλων και Νάπολι και Μίλαν σε αυτό τον αριθμό των αγώνων της. Πιο πολύ μου αρέσει εδώ μια πιθανή ισοπαλία με το ανάλογο ρίσκο και απόδοση στο 3,65.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ

(Visited 392 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x