ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Τσάμπιονσιπ: Μπρίστολ Σίτι- Κόβεντρι

Τσάμπιονσιπ: Μπρίστολ Σίτι- Κόβεντρι
Spread the love

Στο Ashton Gate η Μπρίστολ Σίτι υποδέχεται την Κόβεντρι σε ένα παιχνίδι στο οποίο οι Robins θα επιδιώξουν να φτάσουν στην νίκη για να φτάσουν τις πέντε (!) διαδοχικές επιτυχίες τους μπροστά στο κοινό τους με πιο πρόσφατη αυτή απέναντι στην Μίντλεσμπρο (2-1) και έτσι να απομακρυνθούν κι άλλο από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι γηπεδούχοι μπορούν να φοβίζουν οποιαδήποτε ομάδα πλέον της κατηγορίας μπροστά στο κοινό τους έχοντας ένα “καρέ” νικών στην έδρα τους όλα με Over 2,5 και Goal αφού εκτός των άλλων διαθέτουν και το καλύτερο XG από κάθε άλλη ομάδα στην κατηγορία.

Οι “Γαλάζιοι Ουρανοί” προέρχονται από 2/3 ήττες στις πιο πρόσφατες “εξορμήσεις” τους αλλά εάν δούμε την μεγάλη εικόνα θα διαπιστώσουμε πως έχουν χάσει μόλις τρεις στα δέκα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια τους.

Από αυτά τα ματς οι 4 είναι ισοπαλίες ενώ στα 7/10 έχουν βρει δίχτυα και οι δυο ομάδες.

Προϊστορία: Τα τρία πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν λήξει όλα με πάνω από τρία τέρματα. Επίσης στα 7/8 τελευταία είχαμε τέρμα ή τέρματα και από τις δυο ομάδες.

* Το ποντάρισμα μου εδώ θα είναι το Goal (1,70) αφού θεωρώ πως είναι πιο safe ποντάρισμα από ότι να εμπιστευτούμε εδώ σημείο.

Μην ξεχνάμε πως η Μπρίστολ Σίτι αριθμεί 6/6 Goal εντός έδρας ενώ την ίδια ώρα η Κόβεντρι έχει 4/6 Goal στα αντίστοιχα δικά της μακριά από την έδρα της.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Goal

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια της τρέχουσας αγωνιστικής μου αρέσει το ίδιο ποντάρισμα στο Ρέντινγκ- Μπέρμπιγχαμ ( 1,70).

Τα 8/9 πιο πρόσφατα 90λεπτα των μπλε έχουν επιβεβαιώσει αυτό το προγνωστικό ενώ την ίδια ώρα οι “Βασιλικοί” έχουν κρατήσει μηδέν παθητικό μόλις στο 12% των φετινών εντός έδρας αγώνων τους.

Επίσης αξίζει το ρίσκο να μην χάσει η Νότιγχαμ Φόρεστ στο Deepdale από την Πρέστον. Οι ρεντς έχουν καλή παράδοση απέναντι στα “κρίνα” όντας αήττητοι στα 5 πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια τους εκεί.

Ρέντινγκ- Μπέρμπιγχαμ Goal

Πρέστον- Νότιγχαμ Φόρεστ 2 dnb

Μπρίστολ Σίτι- Κόβεντρι Goal

(Visited 534 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x