Spread the love

Στο “Βικελίδης” ο Αρης φιλοξενεί τον Ατρόμητο  με τη νίκη να είναι must  και για τις δύο ,αλλά για διαφορετικούς λόγους.  Σημαντικό γεγονός η παρουσία του Μπούργος στον πάγκο των κιτρινόμαυρων για πρώτη φορά.

Oι Θεσσαλονικείς αγνοούν  τη νίκη  στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις τους στις οποίες, μάλιστα, δεν έχουν καταφέρει να σκοράρουν. Συγκεκριμένα, έχασαν από τον Βόλο,στο Βικελίδης,τον ΠΑΣ Γιαννινα,εκτός, ενώ έμειναν στο 0-0 με τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της συμπρωτεύουσας. Το πιο πρόσφατο παιχνίδι του Αρη παρακολούθησε απο τις εξέδρες ο  νέος προπονητής που στην ομιλία του στους ποδοσφαιριστές ανέφερε ότι τους πιστεύει  και πως μπορούν να φέρουν την ομάδα  στις επιτυχίες. Με νίκη κάνει βήμα σημαντικό για την  εξάδα, αλλά θα πρέπει να βρεθεί ο τρόπος να σκοράρει. Ο Μπρούνο Γκάμα και η επιστροφή του στην αποστολή είναι το νεότερο καλό νέο  για τον Μπούργος  που θα περιμένει πολλά απο παίκτες που έμοιαζαν να είναι εκτός απο τα πλάνα του Μάντζιου, όπως ο Μπερτόλιο . Εντός έδρας ο Αρης έχει πέντε νίκες-τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες.

Ο Ατρόμητος αρχίζει να βγάζει ενέργεια. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό στη μάχη για την παραμονή. Ο Κρίς Κόουλμαν, απο τον πάγκο, αλλά και οι μεταγραφές έχουν φέρει άνεμο αισιοδοξίας στην ομάδα  που έχει καταφέρει να νικήσει Λαμία και Αστέρα Τρίπολης,εντός έδρας,παραχώρησε ισοπαλία  στον ΟΦΗ και έχασε δύσκολα απο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.  Eπί του Ουαλού τεχνικού  ο Ατρόμητος έχει βρεί απίστευτη ισορροπία στις γραμμές του, που βρίσκονται πιο κοντά, με αποτέλεσμα να υπάρχει εκμεταλλευση των παικτών που είναι γρήγοροι και δημιουργούν προβλήματα στους αντιπάλους.  Πάντως, εκτός έδρας,ο  Ατρόμητος είναι η ομάδα που δεν έχει καταφέρει να πάρει νίκη εκτός έδρας. Μετράει τρεις ισοπαλίες και οκτώ ήττες.  Εκτός έδρας είναι οι μέσοι Χαρίσης,Νάτσος, Κωτσόπουλος  και ο αμυντικός Κιβρακίδης.  Στον αντίποδα επιστρέφουν οι Στρούγγης και Μπεντινέλι σε άμυνα και μεσαία γραμμή.

Προϊστορία: Πέρυσι , ο Αρης νίκησε με 3-0 σπάζοντας μία κακή παράδοση που τον ήθελε να έχει χάσει δύο φορές και άλλα δύο παιχνίδια να έχουν έρθει ισόπαλα.

 Εκτίμηση: Η έλευση Μπούργος μπορεί να αλλάξει μία δύσκολη κατάσταση,όσον αφορά στη  ψυχολογία, διότι στο γκολ θα πρέπει να βρεθούν οι κατάλληλες προυποθέσεις.  Τα λίγα γκολ, ως επιλογή είναι ότι πιο safe  μπορείς να επιλέξεις καθώς ο έντονος φαβοριτισμός του Αρη είναι παράλογος.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Under

(Visited 452 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x