ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Πορτογαλία: Βιζέλα – Πορτιμονένσε    

Πορτογαλία: Βιζέλα – Πορτιμονένσε    
Spread the love

Ξεχωριστό ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο ματς, με τη νεοφώτιστη Βιζέλα στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη και με στόχο να βάλει τέλος στο μικρό αρνητικό της σερί, την στιγμή που η Πορτιμονένσε θέλει να πανηγυρίσει το πρώτο της τρίποντο στο 2022 σε όλες τις διοργανώσεις και να αποφύγει φυσικά τις περιπέτειες.

Δύο συνεχόμενες ήττες για την Βιζέλα στις ισάριθμες αγωνιστικές που προηγήθηκαν, με 0-1 αρχικά φιλοξενώντας την Ζιλ Βισέντε, ενώ «θύμα» ανατροπής την περασμένη εβδομάδα στο 1-2 στην έδρα της Πάσος Φερέιρα. Μπροστά στο σκορ η Βιζέλα στο ματς στην έδρα της Πάσος Φερέιρα με κοντινή κεφαλιά του στόπερ Μπρούνο Γουίλσον στο είκοσι τέσσερα, παρά το γεγονός, πως έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το όγδοο μόλις λεπτό. Παρόλα αυτά, καθοριστικό για την συνέχεια τόσο το αριθμητικό της μειονέκτημα, όσο και το ότι δεν κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ, καθώς δέχθηκε την ισοφάριση στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου (43΄). Καλύτερη μάλιστα και με σημαντικές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο η Πάσος Φερέιρα, πραγματοποιώντας δίκαια στο εξήντα τέσσερα την ανατροπή. Τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες για την Βιζέλα, σε 12 ματς στο πρωτάθλημα στο γήπεδο της, ενώ τιμωρημένοι για σήμερα, ο μέσος Σαμού και ο Βραζιλιάνος επιθετικός Κασιάνο.

Στον αντίποδα, από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες η Πορτιμονένσε στο πρωτάθλημα, μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-1), στην έδρα της Πάσος Φερέιρα, φιλοξενώντας τη Μποαβίστα και την προηγούμενη αγωνιστική στις Αζόρες με την τοπική Σάντα Κλάρα. Παρόλα αυτά, έχει να γευθεί την χαρά της νίκης για 11 συνεχόμενα ματς σε όλες τις διοργανώσεις, καθώς τελευταία που κέρδισε ήταν στα μέσα περίπου του Δεκέμβρη και το 1-0 του πρωταθλήματος στην έδρα της προτελευταίας του βαθμολογικού πίνακα Μορεϊρένσε. Τετραπλός θα λέγαμε ο στόχος της, καθώς θέλει να βάλει τέλος σε αυτό το αρνητικό σερί, να σπάσει το ρόδι στο 2022, να αποφύγει τις περιπέτειες, αλλά και να μην χάσει την επαφή της με την 6η θέση, η οποία υπό προϋποθέσεις μπορεί να δώσει και φέτος ευρωπαϊκό εισιτήριο. Πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες για την Πορτιμονένσε, σε 11 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το Πορτιμάο, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Επικράτηση με 2-1 για την Βιζέλα το 2017, στο μοναδικό ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Πορτιμονένσε.

Απρόβλεπτη ως ομάδα η Βιζέλα, ενώ παράδοξο για την Πορτιμονένσε πως τρέχει μεγάλο αρνητικό σερί ενώ έχει έφεση στο σκοράρισμα. Έχει βρει δίχτυα άλλωστε στα πέντε από τα έξι τελευταία της ματς στο πρωτάθλημα, ανεξάρτητα αποτελέσματος. Δεν θα μπλέξω με σημείο, με ειδικό στοίχημα τερμάτων να είναι η πιο συνετή επιλογή.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 215 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x