ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

FA Cup Αγγλίας: Μίντλεσμπρο – Τότεναμ

FA Cup Αγγλίας: Μίντλεσμπρο – Τότεναμ
Spread the love

Στο Riverside η Τότεναμ καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της μαχητικής Μίντλεσμπρο , η οποία στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε την Μάντσεστερ.Γ μέσα στο Θέατρο των Ονείρων, αφού δεν της έχει απομείνει άλλος τίτλος για να διεκδικήσει στην τρέχουσα σαιζόν και ο πιο πρόσφατος που κατέκτησε ήταν το Λιγκ Καπ το 2008.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ήττα που γνώρισαν την περασμένη αγωνιστική στην Τσάμπιονσιπ εκτός έδρας από την Μπάρνσλεϊ με 3-2 η οποία ήλθε πιο εύκολα από ότι ενδεχομένως να μαρτυρά το τελικό σκορ με την έννοια πως μέχρι και το 60ο λεπτό ήταν πίσω στο σκορ με 3-0.

Εναλλασσόντουσαν σε νίκες και ήττες τον περασμένο μήνα αλλά πάντα βρίσκονται σε απόσταση βολής από τις θέσεις μπαράζ ανόδου στην κατηγόρια και παραμένουν από τα “βαριά χαρτιά” στο πρωτάθλημα.

Οι “σπερς” πέτυχαν μια μεγάλη νίκη σε σκορ και άνεση επί της Λιντς (0-4) στο Elland Road την περασμένη αγωνιστική στο τελευταίο παιχνίδι του Μαρσέλο Μπιέλσα στον πάγκο των “παγονιών” και έτσι άφησαν πίσω τους την ήττα στο Tutf Moor και το αρνητικό ρεκόρ των 3/4 ηττών στο πρωτάθλημα.

Ο Αντόνιο Κόντε δεν πήρε επίσημα την ψήφο εμπιστοσύνης που ενδεχομένως να επιζητούσε αλλά παραμένει στον πάγκο και οι φανς τον στηρίζουν και τον πιστεύουν ευελπιστώντας πως όπως έκανε και στο πρόσφατο παρελθόν με την Τσέλσι θα κατακτήσει το Κύπελλο και για λογαριασμό τους.

Οι: Μπεντακούρ, Σκίπ, Μόουρα και Τανγκάνγκα είναι εκτός δράσης για τους Λονδρέζους.

Προϊστορία: Η Τότεναμ είναι αήττητη στα 12/13 πιο πρόσφατα παιχνίδια της απέναντι στην “Μπόρο” σε όλες τις διοργανώσεις.

* Η ομάδα του Κρις Γουόλντερ έχει κερδίσει τα 7 πιο πρόσφατα παιχνίδια της εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις ενώ την ίδια ώρα η Τότεναμ έχει αποτύχει να κερδίσει στις 6/7 τελευταίες “εξορμήσεις” της παντού. Έτσι το ποντάρισμα μου εδώ θα είναι το Goal σε απόδοση 1,85. Με το ανάλογο ρίσκο θα αγόραζα και την διπλή ευκαιρία του 1Χ στο 2,30.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Goal

(Visited 290 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x