ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Σεντράλ Κόρδοβα – Ροζάριο  

Αργεντινή: Σεντράλ Κόρδοβα – Ροζάριο  
Spread the love

Το ματς που ανοίγει χρονικά τα πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής στη Λίγκα Προφεσιονάλ, με στόχο της Σεντράλ Κόρδοβα αλλά λογικά και της Ροζάριο, να πανηγυρίσουν το δεύτερο τους τρίποντο στην φετινή διοργάνωση.

Λευκή ισοπαλία την περασμένη εβδομάδα στην έδρα της Αλντοσίβι, βλέποντας την Σεντράλ Κόρδοβα να αδυνατεί να πανηγυρίσει όχι μόνο το πρώτο της «διπλό» αλλά και γενικότερα το δεύτερο της τρίποντο στη Λίγκα Προφεσιονάλ. Κάτι που έκανε στην πρεμιέρα με το απόλυτα δίκαιο 3-1 φιλοξενώντας τη νεοφώτιστη Μπαράκας, ενώ 1-1 ακολούθως στην έδρα της Τίγκρε, όπου είδε την αντίπαλο της να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις και εντός 0-2 ακολούθως από την Κολόν Σάντα Φε. Ανώτερη και με σημαντικές ευκαιρίες η Σεντράλ Κόρδοβα στο ματς στην έδρα της Αλντοσίβι, με το 0-0 όμως να μένει λόγω της έλλειψης καθαρού μυαλού στην τελική προσπάθεια αλλά και την σπουδαία μέρα που βρέθηκε ο γκολκίπερ των γηπεδούχων.

Στην αντίπερα όχθη, τέσσερις βαθμοί για την Ροζάριο σε τέσσερα ματς στη Λίγκα Προφεσιονάλ, όλοι πάντως στις δύο πρώτες αγωνιστικές, καθώς μετά το 1-1 της πρεμιέρας στην έδρα της Αρσενάλ, ακολούθησε το 1-0 φιλοξενώντας την Βέλεζ. Δύο ήττες πάντως στις ισάριθμες αγωνιστικές που ακολούθησαν, με 1-2 αρχικά στο «Μπομπονέρα» από τη Μπόκα Τζούνιορς, ενώ το ίδιο σκορ την περασμένη εβδομάδα φιλοξενώντας την Γοδόι Κρουζ, σε ένα ματς στο οποίο ισοφάρισε προσωρινά στο εξήντα πέντε και στο οποίο «πλήρωσε» όμως ότι βγήκε μπροστά με αφέλεια στην συνέχεια για να πραγματοποιήσει την ανατροπή.

Προϊστορία: Επικράτηση με 4-2 για την Ροζάριο το 2021, ενώ 1-1 το 2019, σε δύο ματς την τελευταία δεκαετία στην έδρα της Σεντράλ Κόρδοβα.

Απαγορευτική η προσέγγιση σημείου, από την στιγμή που μιλάμε για μονομαχία δύο απρόβλεπτων και σχεδόν ισάξιων ομάδων.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 303 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x