ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Champions League

Τσάμπιονς Λιγκ: Μπάγερν Μονάχου- Ζάλτσμπουργκ

Τσάμπιονς Λιγκ: Μπάγερν Μονάχου- Ζάλτσμπουργκ
Spread the love

Στο Μόναχο η Μπάγερν υποδέχεται την Ζάλτσμπουργκ με τις δυο ομάδες να έχουν αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς από το πρώτο μεταξύ τους ματς στην Red Bulls Arena το οποίο έληξε ισόπαλο με 1-1 πριν από λίγες εβδομάδες.

Οι Βαυαροί μέσα στην έδρα τους δείχνουν και είναι άτρωτοι αφού μετράνε 9/11 νίκες έχοντας σκοράρει 51 γκολ σε 16 αγώνες ενώ πιο συγκεκριμένα στην τρέχουσα διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ πέτυχαν 13 γκολ στην φάση των ομίλων με τον Λιρόι Σανέ μάλιστα να βρίσκει δίχτυα σε όλα αυτά τα παιχνίδια.

Ωστόσο η ισοπαλία στο 1ο παιχνίδι είναι κάτι που δικαιολογημένα έχει θορυβήσει άπαντες στον σύλλογο και ήλθε να επιβεβαιώσει κάτι που φαίνεται με γυμνό μάτι.

Το ότι η Μπάγερν τις τελευταίες εβδομάδες δεν είναι τόσο “φρέσκια” είναι ένα δεδομένο και αποτυπώνεται και στα πρόσφατα αποτελέσματα της όπου έχει κερδίσει 2/5 τελευταία 90λεπτά σε όλες τις διοργανώσεις.

Πιο πρόσφατο παράδειγμα το 1-1 που έφερε κόντρα στην Λεβερκούζεν σε ένα παιχνίδι που … φανέρωσε και πάλι τις αμυντικές αδυναμίες που είχαμε δει και στην ήττα-σοκ από την Μπόχουμ ( 2-4) στα μέσα του προηγούμενου μήνα.

Εκτός δράσης οι: Γκορέτσκα, Τολισό και Νόιερ αλλά τουλάχιστον επιστρέφει ο Ερνάντεζ στα μετόπισθεν.

Οι “Ταύροι” στο εγχώριο πρωτάθλημα κάνουν περίπατο και απόδειξη για αυτό ήταν η άνετη νίκη που πέτυχαν επί της Άλταχ με 4-0 με αποτέλεσμα να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με απολογισμό: 17-4-1 και στο + 18 από την 2η Στούρμ Γκράτς.

Νωρίτερα στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ είχαν κάνει επίσης αισθητή την παρουσία τους με συγκομιδή 10 βαθμών σε 6 ματς και αντιπάλους την Σεβίλλη, την Βόλσφμπουργκ και την Λιλ.

Προϊστορία: 2-1-0 υπέρ της Μπάγερν Μονάχου η παράδοση στα Κύπελλα Ευρώπης.

* Στα 9 πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια των Αυστριακών σε Γερμανικό έδαφος έχουν λήξει με 32 γκολ στο σύνολο τους δηλαδή με έναν μέσο όρο στα 3,6 ανά 90λεπτο. Να προσθέσουμε και το γεγονός πως οι “Ταύροι” έχουν βρει δίχτυα στα 10/11 πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια τους στην διοργάνωση για να βγάλουμε το Combo του Άσου με το Goal σε απόδοση 2,10.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1+ Goal

(Visited 528 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x