Spread the love

Με δύο ειδικά  στοιχήματα και μακριά απο σημεία θα μείνουμε στα δύο παιχνίδια της Λιγκ 2

 

820 Εξετερ-Σουίντον

Δύο γκέλες (μία ισοπαλία και μία ήττα από την Μάνσφιλντ) έφεραν την Εξετερ εκτός πλέι οφ. Για να ξαμαπεί πρέπει να κερδίσει την ομάδα που βρίσκεται  στη θέση της. Τη Σουίντον. Η οποία την ξεπερνάει ένα βαθμό.  Ιστορικά, όταν πάει να κάνει κάτι καλό η μία υπέρβαση, συνήθως έχει πρόβλημα. Αυτό φαίνεται και τώρα.  Μέσα στην έδρα της έχει οκτώ νίκες-πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες . Πριν την ήττα απο τη Μάνσφιλντ μετρούσε εννιά ματς χωρίς ήττα(6-3-0).

Η Σουίντον, είναι στην 7η προνομοιούχο θέση και θέλει να παραμείνει εκεί.  Βέβαια, όπως και η Σουίντον, έτσι και εκείνη διαπράττει ποδοσφαιρικές αυτοκτονίες. Το είχε κάνει στο 1-2 απο τη Σάλφορντ και το διόρθωσε  στο μεγάλο διπλό απέναντι στην Μπράντφορντ με πέναλτι στο 90+.  Εκτός έδρας είναι εντυπωσιακή με δέκα νίκες-τρεις ισοπαλίες  και τέσσερις ήττες έχοντας  11 over σε 17 παιχνίδια.

Προϊστορία: Εχει καλή παράδοση την  τεέυταία δεκαετία, εντός έδρας, η Εξετερ με δύο νίκες και μία ισοπαλία(πρόπερσι 1-1)

Εκτίμηση: Το 3.00 του διπλού είναι αρκκετά  ρισκαδόρικο. Πιο safe τo over.

     ΠΡΟΤΑΣΗ: Οver

821 Κροουλι-Μπρίστολ Ρ.

Δεύτερη σερί ισοπαλία για την Κροουλι η οποία  μετά το 2-2 με την Ολνταμ, δεν μπόρεσε να νικήσει ούτε τη Σκάνθορπ,πάλι εντός έδρας, μένοντας στο 0-0 . Πλήρης η αποτυχία, αν σκεφτεί κανεις πως επικοινωνείται ότι στόχος είναι  τα πλέι οφ. Εντός έδρας έχει πέντε νίκες-έξι ισοπαλίες και έξι ήττες, κάτι που εύκολα εξηγεί το λόγο  που η ομάδα είναι στην 13η θέση.

Η Μπρίστολ Ρόβερς, δεν μπόρεσε να συνεχίσει την ανοδική πορεία της και χάνοντας με 1-0 απο τη Νιούπορτ έμεινε στο -4 απο την Σουίτντον και την 7η θέση .Η νοοτροπία του Μπάρτον, ως προπονητής δεν είναι το ίδιο εκρηκτική ως ποδοσφαιριστής και προσπαθεί να έχει μία ομάδα με κοντά τις γραμμές και  άκρως ισορροπημένες. Εκτό; έδρας έχει πέντε νίκες-έξι ισοπαλίες και έξι ήττες.

Προϊστορία: Μία φορά έχουν παίξει την τελευταία δεκαετία (1-1 το 15-16)

Εκτίμηση:  Η Κροουλι είναι μία ομάδα ή του ύψυος ή του βάθους.Οι Ρόβερς έχουν μεγαλύτερη ισορροπία .

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3  

(Visited 577 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x