ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Champions League

Τσάμπιονς Λιγκ: Ρεάλ- Παρί

Τσάμπιονς Λιγκ: Ρεάλ- Παρί
Spread the love

Η έλευση του Εμπαμπέ στην Μαδρίτη έχει κλέψει την παράσταση και τα χθεσινά πλάνα του 23χρονου Γάλλου σούπερ σταρ να προπονείται στο χορτάρι του Μπερναμπέου έμοιαζε από τα… προσεχώς.

Όλα αυτά ωστόσο πριν την σέντρα της αποψινής ρεβάνς αφού το διακύβευμα είναι μεγαλύτερο και αφορά ποια από την Ρεάλ Μαδρίτης ή Παρί Σεν Ζερμέν θα βρεθεί τελικά στα προημιτελικά του θεσμού.

Την διαφορά μέχρι τώρα την έχει κάνει ο “πολύς” Εμπαπέ σκοράροντας στο φινάλε της πρώτης μεταξύ τους αναμέτρησης και μένει απόψε να δούμε εάν θα είναι και πάλι το πρόσωπο της βραδιάς. Μην ξεχνάμε πως με το τέρμα που πέτυχε κόντρα στην “Βασίλισσα” εμπλέκεται πλέον σε 18 γκολ των Παριζιάνων στα 13 τελευταία παιχνίδια τους στον θεσμό.

Οι γηπεδούχοι μετά την ήττα τους στο αντίστοιχο 1ο μεταξύ τους ματς πέτυχαν τρεις διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα επί της Αλαβές (3-0), της Ράγιο Βαγιακάνο (1-0) και της Ρεάλ Σοσιεδάδ ( 4-1) με αποτέλεσμα να αποσπαστούν στο + 8 στην κορυφή από την Σεβίλλη και να προβάρουν ήδη το στέμμα της πρωταθλήτριας.

Το momentum είναι καλό και γίνεται καλύτερο εάν αναλογιστεί κανείς πως οι παίκτες του Κάρλο Αντσελότι τρέχουν ένα αήττητο 13 αγώνων μπροστά στο κοινό τους από την ήττα-σοκ που είχαν γνωρίσει με “θύτη” την Σέριφ πίσω τον Σεπτέμβριο.

Εκτός δράσης είναι ο τιμωρημένος Μεντί και οι “λαβωμένοι” : Κασεμίρο και Κροος με τον Βαλβέρδε και τον Καμαβινγκά να ετοιμάζονται να πάρουν τις θέσεις τους στην μεσαία γραμμή ενώ αντί του Μεντί λογικά θα αγωνιστεί ο Αλάμπα ως αριστερός μπακ με τον Νάτσο δίπλα στον Μιλιτάο.

Οι Παριζιάνοι βρίσκονται στην Μαδρίτη με το “μαξιλαράκι” του 1-0 αλλά δίχως 2ιπλο στις τελευταίες τέσσερις ¨εξορμήσεις” τους στην διοργάνωση ( 0-2-2) αλλά και δυο back to back εκτός έδρας ήττες και στο εγχώριο πρωτάθλημα τους.

Το τελευταίο μπορεί να μην ενοχλεί βαθμολογικά την ομάδα του Ποκετίνο αφού το εγχώριο πρωτάθλημα το έχει στο τσεπάκι του αλλά τα σκαμπανεβάσματα που έχουν από 90λεπτο σε 90λεπτο σίγουρα δεν βοηθάνε να βρει ρυθμό η Παρί ενώ συνάμα ενισχύεται και η άποψη πως με βάση την αγωνιστική τους εικόνα φαίνεται σαν να …διαλέγουν παιχνίδια οι πρωτοκλασάτοι και αμειβόμενοι πλουσιοπάροχα αστέρες της ομάδας.

Επίσης πρόκειται για την ομάδα που μεταξύ του 2017 και το 2019 γνώρισε τρεις διαδοχικούς αποκλεισμούς στην φάση των “16” , ήταν φιναλιστ το 2020 όπου έχασε από την Μπάγερν Μονάχου, οπότε δεν θέλει να δει ξανά το ίδιο … έργο.

Οι φιλοξενούμενοι θα παραταχτούν δίχως τους: Σέρχιο Ράμος, Ερέρα ενώ δύσκολα θα προλάβει και ο Παρέδες.

Προϊστορία: Οι δυο ομάδες έχουν αναμετρηθεί συνολικά 10 φορές με την Ρεάλ να έχει κερδίσει τις μισές και την Παρι στις τρεις με πιο πρόσφατη το 1-0 στο Παρίσι πριν από τρεις εβδομάδες.

* Το ποντάρισμα μου εδώ με το αναμενόμενο ρίσκο είναι μια πιθανή ισοπαλία κοντά στο 4.00. Στα ειδικά στοιχήματα να βρει δίχτυα ο Μπενζεμά ο οποίος έχει σκοράρει 12 γκολ στα τελευταία 11 παιχνίδια εντός έδρας στην διοργάνωση με την άσπρη φανέλα και με 64 γκολ κυνηγά τον Ραούλ ( 66) στην 2η θέση των σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου στον θεσμό με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να είναι στην κορυφή με 105!

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ / Anytime σκόρερ Μπενζεμά

(Visited 680 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x