ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Champions League

Τσάμπιονς Λιγκ: Μάντσεστερ.Γ- Ατλέτικο Μαδρίτης

Τσάμπιονς Λιγκ: Μάντσεστερ.Γ- Ατλέτικο Μαδρίτης
Spread the love

Ακουστε την ανάλυση του αγώνα

 

 

Στο Θέατρο των Ονείρων η Μάντσεστερ.Γ υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης στην ρεβάνς του 1-1 στην Ισπανία πριν από τρεις εβδομάδες. Ο Rookie Άντονι Ελάνγκα ήλθε από τον πάγκο και ισοφάρισε , δέκα λεπτά πριν από την λήξη, το τέρμα του Ζοάο Φέλιξ και ως εκ τούτου οι δυο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους απόψε.

Ο Ραλφ Ρένγκινκ είδε τον Κριστιάνο Ρονάλντο να πετυχαίνει χατ τρικ κόντρα στην Τότεναμ (3-2) την περασμένη αγωνιστική και κάπως έτσι οι “Κόκκινοι Διάβολοι” αφήνουν πίσω τους την συντριβή που είχε προηγηθεί από την άσπονδη συμπολίτισσα τους Μ.Σίτι ( 4-1).

Επίσης με το “τρίποντο” που πέτυχαν απέναντι στους σπερς διατήρησαν “ζωντανές” τις ελπίδες τους για την κατάκτηση της 4η θέσης στην τελική βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ.

Η Μάντσεστερ.Γ έχει προκριθεί στις 7/11 περιπτώσεις στην φάση των “16” του θεσμού ενώ νωρίτερα τερμάτισε με 11 βαθμούς συγκομιδή ούσα 1η στο 6ο γκρουπ τις φάσεις των ομίλων.

Εκτός από τον Λουκ Σο που είναι αμφίβολος λόγω κόβιντ όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι διαθέσιμοι. Ο Μπρούνο Φερνάντες επέστρεψε από την ίωση και ο Σκοτ ΜακΤόμινεϊ ξεπέρασε τον τραυματισμό του στο γόνατο.

Οι φιλοξενούμενοι μετά το 2-1 επί της Κάντιθ έφτασαν αισίως τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα με αποτέλεσμα να αναρριχηθεί στην 4η θέση και να νιώθει πλέον πιο άνετα.

Νωρίτερα στην φάση των ομίλων πέτυχαν μόλις δυο νίκες στα έξι τους παιχνίδια, μάλιστα ήταν και οι δυο εκτός έδρας νίκες σε Μιλάνο και Οπόρτο, αλλά τους έφτασαν για να πάρουν την πρόκριση στους 16.

Πέρσι δεν κατάφεραν να προκριθούν αφού στην ίδια φάση τους άφησε εκτός διοργάνωσης η μετέπειτα πρωταθλήτρια Ευρώπης Τσέλσι με δυο νίκες αλλά επί Σιμεόνε έχουν προκριθεί στα προημιτελικά στις 5 από τις 8 σαιζόν.

Στην τρέχουσα σαιζόν πάντως , σε αντίθεση με ότι συνέβαινε αλλά χρόνια, η κραταιά άμυνα τους μπάζει νερά αφού έχουν κρατήσει μηδέν παθητικό μόλις σε δυο από τα 12 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους ενώ την ίδια ώρα οι πρωταθλητές Ισπανίας έχουν δεχτεί γκολ και στα τελευταία έξι παιχνίδια τους στην Ευρώπη.

Αρκετές απουσίες θα έχουν οι Ισπανοί αφού οι: Καράσκο, Κοντογκμπιά, Βρσάλικο, Λεμάρ, Χερμόσο, Βας δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν.

Προϊστορία: Το 1-1 του 1ο μεταξύ τους αγώνα είναι και το μοναδικό παιχνίδι στην μεταξύ τους παράδοση.

* Ο Ράγκινγκ δεν μπορεί να αφήσει εκτός 11αδας τον Κριστιάνο Ρονάλντο απόψε μετά τα “όργια” που έκανε κόντρα στην Τότεναμ τις προάλλες.

Ο CR7 έχει σκοράρει 25 γκολ κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και έχει αποδειχθεί ο “δήμιος” της πολλάκις στο παρελθόν. Η απόδοση ( 2,50) για να βρει δίχτυα σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα με καλύπτει και αυτό θα είναι το ποντάρισμα μου. Μην ξεχνάμε πως έχει επίσης σκοράρει στα 13/15 εντός έδρας παιχνίδια που έχει αγωνιστεί απέναντι στους ροχιμπλάνκος.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Κριστιάνο Ρονάλντο Anytime σκόρερ στο 90λεπτο

(Visited 638 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x