ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Europa Conference League

Uefa conference : Γάνδη-ΠΑΟΚ

Uefa conference : Γάνδη-ΠΑΟΚ
Spread the love

Στο Βέλγιο , η Γάνδη φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ στη ρεβάνς της  νίκης των Θεσσαλονικιών με 1-0 στο γήπεδο της Τούμπας.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση ,έχοντας έξι σερί νίκες στο Πρωτάθλημα, με πιο πρόσφατο το 0-2 επί της Μπεεερσοτ.   Πορεία πρωταθλητισμού  για τη Γάνδη  που είναι στο μείον τρία από την  κορυφή  της βαθμολογίας.

Στο πρώτο παιχνίδι ήταν καλή για το πρώτο εικοσάλεπτο και το τελευταίο δεκάλεπτο.  Στο φετινό Κόνφερενς Λιγκ η ομάδα είναι αήττητη εντός έδρας με τέσσερις νίκες-δύο ισοπαλίες.

Ο Τρισουνταλί, που είναι  ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, ξεπέρασε τον τραυματισμό του και  μπήκε αλλαγή και στην Τούμπα και στο Πρωτάθλημα λογικά θα είναι βασικός  και πάλι, αφού βρήκε τα πατήματα του.  Γενικά δεν υπάρχουν προβλήματα της τελευταίας στιγμής  και η αποστολή είναι πλήρης. 4-3-3 θα είναι ο σχηματισμός όπως τον σκέφτεται ο προπονητής Φανχέζεμπρουκ.

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ έχει πάρα πολλά προβλήματα να λύσει. Οι απουσίες των τιμωρημένων Κούρτιτς-Ζίφκοβιτς και των  τραυματισμένων Ελ Καντουρί – Μιχαηλίδη  αποτελεί ένα τεράστιο πρόβλημα  για το κοντό ,στην Ευρώπη, ρόστερ  .   Λογικά στην εξίσωση της ενδεκάδας θα μπουν οι Μιτρίτσα-Αουγκούστο- Κρέσπο , ενώ βασικοί θα είναι  οι Πασχαλάκης-Βιειρίνια- Λύρατζης-Τσιγγάρας-Ινγκασον-Ακπομ.

Μακριά από την Τούμπα στην Ευρώπη και τη συγκεκριμένη διοργάνωση μετρά τρεις νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες.

Προϊστορία:  Πέρα από  το πρώτο ματς  οι δύο ομάδες είχαν παίξει σε φιλικό με τον ΠΑΟΚ να βρίσκει γκολ απο τον …Ζαμπά που δεν θα είναι στο Βέλγιο. Πάντως, σε ευρωπαικούς αγώνες  ο ¨Δικέφαλος” ΄στο Βέλγιο έχει μία νίκη, κόντρα στη Μαλίν , με γκολ του Στέφανου Μπορμπόκη  και μία ισοπαλία, το 2010, με την Μπριζ  με γκολ του Μαλεζά.

Εκτίμηση: Ματς με ενδιαφέρον  στοιχηματικό καθώς ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να θυμηθεί το καλό του αμυντικό παιχνίδι και να φύγει αλώβητος ,χωρίς τέσσερις πολύτιμους παίκτες, και να αιφνιδιάσει την καλύτερη φορμαρισμένη ομάδα  της χώρας.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1/u3.5

 

(Visited 325 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x