ΜΠΑΣΚΕΤ Euroleague

Ευρωλίγκα: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Ευρωλίγκα: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
Spread the love

Ακούστε το άρθρο

 

Η μητέρα των μαχών έφτασε, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, σε ένα σπουδαίο παιχνίδι για την Ευρωλίγκα.

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται τη νίκη για να εξασφαλίσει την παρουσία του στην οκτάδα, όμως από την άλλη ο Παναθηναϊκός δεν υπάρχει περίπτωση να εμφανιστεί αδιάφορος. Εξάλλου μιλάμε για ένα ντέρμπι αιωνίων!

Εντάξει, καλά μας τα λες Αχιλλέα, τι παίζουμε όμως; Η απάντηση είναι δεδομένα η νίκη του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες είναι καλύτερη ομάδα, χρειάζονται τη νίκη και μαζί με τον κόσμο τους έχουν σκοπό να την πάρουν!

Βέβαια ο σκέτος άσος δεν μας ικανοποιεί, καθώς η απόδοση είναι μικρή, οπότε η επιλογή μας θα έχει και ένα χάντικαπ, προκειμένου να πάρουμε την απόδοση που θέλουμε.

Πρόταση Ολυμπιακός -8,5 με απόδοση 1.98

Πάμε τώρα στα ειδικά, όπου οι επιλογές που έχουμε είναι αρκετές. Ας ξεκινήσουμε όμως από τον Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες στο πρώτο ματς, αυτό για το πρωτάθλημα, έδωσαν μεγάλη βάση στον Μουσταφά Φαλ, ο οποίος ήταν εξαιρετικός. Μάλιστα, στο πρόσφατο ματς του Κυπέλλου, παρότι ο Γάλλος ήταν σε κακή μέρα, στο ξεκίνημα πήρε πολλές μπάλες, προκειμένου να φθείρει τον Γιώργο Παπαγιάννη. Δεν βρίσκουμε λοιπόν το λόγο να μην τροφοδοτηθεί και σήμερα.

Πρόταση Μουσταφά Φαλ Όβερ 8,5 πόντοι με απόδοση 2.08

Από πλευράς Ολυμπιακού θα έχουμε και μια δεύτερη επιλογή, που την βρίσκουμε με ενισχυμένη απόδοση και σίγουρα αξίζει τα λεφτά της. Ο λόγος για το σκοράρισμα του Τάιλερ Ντόρσεϊ. Ο διεθνής γκαρντ ήταν σε τρομερή κατάσταση στα δύο τελευταία ματς με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, ενώ στον τελικό του Κυπέλλου αποτέλεσε και τον MVP της αναμέτρησης! Το λάιν του το βρήκαμε στους 14,5 πόντους και το όβερ θα σας το προτείνουμε, καθώς η απόδοση είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ.

Πρόταση Τάιλερ Ντόρσεϊ Όβερ 14,5 πόντοι με απόδοση 2.32

Τέλος, θα πάμε στον παίκτη που είναι μόνιμη πηγή κινδύνων για τις αντίπαλες άμυνες, αλλά και τον ηγέτη και σταρ του Παναθηναϊκού. Ποιον λέμε; Μα φυσικά τον Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο Σέρβος είναι ο παίκτης που κάνει την διαφορά για την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη και αυτός που θα πάρει τις περισσότερες προσπάθειες από το πράσινο στρατόπεδο. Το λάιν του είναι στους 17,5 πόντους και νομίζω πως όλοι καταλάβατε ποια θα είναι η τελευταία μας πρόταση…

Πρόταση Νεμάνια Νέντοβιτς Όβερ 17,5 πόντοι με απόδοση 1.75

(Visited 205 times, 1 visits today)
About Author

Αχιλλέας Μαυροδόντης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x