Spread the love

 

Στο Σέντ Τζέικομπς της Βασιλείας, η τοπική ομάδα φιλοξενεί τη  Μαρσέιγ. Στο πρώτο παιχνίδι, στο Βελοντρόμ, οι Γάλλοι νίκησαν με 2-1.

Οι Ελβετοί θα πρέπει να αισθάνονται τυχεροί, μετά το πρώτο παιχνίδι, καθώς οι αντίπαλοι τους ήταν καταιγιστικοί ,μιας και προηγήθηκαν με 2-0, αλλά από ένα σημείο και πέρα η αστοχία στην επίθεση και η εκμετάλλευση  της φάσης με τον Εσπόζιτο στο 79 έφεραν τη μείωση του σκορ σε 2-1 . Θα μπορούσαν και να ισοφαρίσουν στο τέλος αλλά στάθηκαν άτυχοι.

Η επιστροφή τους στο Πρωτάθλημα τους βρήκε με νίκη, απέναντι στη Σερβέτ, με 2-0, και τα γκολ προήλθαν στο τελευταίο εικοσάλεπτο. Δεν μπορούν να διεκδικήσουν  την πρώτη θέση καθώς βρίσκονται στο μείον 12 απο την πρωτοπόρο Ζυρίχη.

Στα αγωνιστικά, εκτός είναι οι Παντούλα -Πετρέτα ,που αγωνίζονται στην άμυνα ,ενώ ο αμυντικός Λάνγκ ,ένας απο τους πιο έμπειρους της ομάδας, θα ξεκινήσει απο τον πάγκο. Βασικός, στη μεσαία γραμμή ο Παιτίμ Κασάμι ,πρώην του Ολυμπιακού.  Εντός έδρας και στην διοργάνωση του Κόνφερενς η Βασιλεία έχει έξι στις έξι νίκες και όλα τα παιχνίδια της έχουν  επιβεβαιώσει τα πολλά γκολ.

Οι Γάλλοι, δίνουν τη μάχη για να κρατήσουν την δεύτερη θέση στο Πρωτάθλημα τους όντας  δεκαπέντε βαθμούς πίσω από την Παρί Σεν Ζερμέν. Ενώ το ρόστερ έχει ποιότητα το διακρίνει μία ακατανόητη αστάθεια και μέσα στο παιχνίδι αλλά και σε κομμάτια της σεζόν.  Στο τελευταίο τους παιχνίδι ,ωστόσο, νίκησαν την Μπρεστ με 1-4. Σκόρερ οι Γκέρσον-Μίλικ-Χαρίτ και Ουντέρ.

Το μεγάλο πρόβλημα στο αποψινό παιχνίδι είναι η απουσία του  τιμωρημένου Ντμίτρι Παγέ. Ο δυναμικός μέσος και δεκάρι της ομάδας έχει σκοράρει δέκα γκολ φέτος σε όλες τις διοργανώσεις  και η απουσία του αποτελεί πονοκέφαλο για τον προπονητή, Χόρχε Σαμπαόλι.  Εκτός πλάνων του προπονητή και ο Αργεντίνος στόπερ ,Αλβαρο Γκονζάλες.

Εκτόε έδρας και όσον αφορά στην Ευρώπη η Μαρσέιγ μέτρησε δύο ισοπαλίες κόντρα σε Λοκομοτιβ Μόσχας  και Λάτσιο, αλλά έχασε απο την Γαλατά Σαράι με 4-2. Αυτά ήταν τα πεπραγμένα της στον όμιλο του Γιουρόπα.  Στα πλέι οφ για το Κόνφερενς επικράτησε 0-3 της Καραμπάχ.

Προϊστορία:  Δεν υπάρχει πλην του πρώτου ματς.

Εκτίμηση: Είναι μία αναμέτρηση ανοικτή, όπου από τη στιγμή που δεν  υπάρχει ο παράγοντας του εκτός έδρας γκολ,  τα πάντα είναι ανοικτά.  Η επιλογή μου θα είναι το Χ ημίχρονο και απο κει και πέρα έχω την αίσθηση ότι η πιο καλή επιλογή είναι το γκολ γκολ. Θα βάλω και λίγα χρήματα στον Τούρκο , Ουντέρ, της Μαρσέιγ, ως πιθανό σκορερ

(Visited 514 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x