ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Europa League

Γιουρόπα Λιγκ: Λεβερκούζεν- Αταλάντα

Γιουρόπα Λιγκ: Λεβερκούζεν- Αταλάντα
Spread the love

Στην BayArena η Λεβερκούζεν καλείται να ανατρέψει της εις βάρος της ήττα με 2-3 από την Αταλάντα μια εβδομάδα πριν στο Μπέργκαμο και θα βασιστούν στην πολύ καλή τους επίθεση για να το καταφέρουν αν και δεν βρίσκονται σε καλό φεγγάρι τελευταία.

Οι “ασπιρίνες” έχασαν στην έδρα τους από την Κολονία (0-1) την περασμένη αγωνιστική για την Μπουντεσλίγκα έχοντας σαφέστατα το μυαλό τους στην αποψινή ρεβάνς ενώ επίσης έχασαν και τον 18χρονο επιθετικό Φλόριαν Βίλτζ ( 7 γκολ) με τραυματισμό.

Με 3/5 ήττες στα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους και αντίστοιχα μόλις μια νίκη στον ίδιο αριθμό των αγώνων τους δεν λες πως βρίσκονται και σε καλή φόρμα.

Ωστόσο είναι η ομάδα που έχει σκοράρει το εντυπωσιακό νούμερο των 64 γκολ σε 26 παιχνίδια στο τρέχον πρωτάθλημα και αυτό είναι κάτι που δεν περνά απαρατήρητο. Το σημαντικό για τους γηπεδούχους είναι πως έχουν κερδίσει 17/25 εντός έδρας παιχνίδια τους στην διοργάνωση και μετράνε 3/3 στα αντίστοιχα φετινά τους ματς όλα με πάνω από δυο τέρματα.

H Αταλάντα “κόλλησε” και αυτή στο 0-0 εντός έδρας απέναντι στην Τζένοα την περασμένη αγωνιστική στο Καμπιονάτο με αποτέλεσμα να πέσει στην 6η θέση της βαθμολογίας και να βρίσκεται στην παρούσα φάση στο – 8 από την 4η Γιουβέντους έχοντας ένα ματς λιγότερο.

Πάντως φαίνεται στην παρούσα φάση να δυσκολεύει η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ μέσο πρωταθλήματος και έτσι πιθανότατα να κυνηγήσει την διάκριση στο Γιουρόπα Λιγκ με θέρμη αφού οι νέοι Αμερικανοί ιδιοκτήτες θέλουν τον σύλλογο του χρόνου στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση έχοντας ήδη “κλείσει” για το καλοκαίρι τον Μπελότι από την Τορίνο.

Προϊστορία: Εκτός από το 3-2 του πρώτου μεταξύ τους αγώνα υπέρ της Αταλάντα δεν έχουν παίξει ξανά ως αντίπαλες οι δυο ομάδες στα Κύπελλα Ευρώπης.

* Τα 11/13 πιο πρόσφατα παιχνίδια των γηπεδούχων έχουν λήξει με πάνω από δυο γκολ ενώ τα 12/13 με γκολ και από τις δυο ομάδες. Την ίδια ώρα η εξαίσια ομάδα του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι έχει φέρει Over 2,5 στα 8/9 πιο πρόσφατα δικά της ευρωπαϊκά παιχνίδια. Έτσι αποτελεί “μονόδρομο” στο ποντάρισμα μου εδώ το Combo του Over 2,5 με Goal σε απόδοση 1,75.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 2,5 + Goal

(Visited 550 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x