ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Serie A: ΡΟΜΑ – ΛΑΤΣΙΟ

Serie A: ΡΟΜΑ – ΛΑΤΣΙΟ
Spread the love

Το κλασσικό ντέρμπι της “αιώνιας πόλης”. Το Ρόμα- Λάτσιο στο πέρασμα των χρόνων αποτελεί ένα ματς που δεν εξαρτάται από φόρμα ομάδων ούτε από κίνητρο ομάδων και γενικώς αποτελεί ένα ματς που έχει περισσότερο κοινωνικό χαρακτήρα και λιγότερο αγωνιστικό.

Στον πρώτο γύρο η Λάτσιο είχε νικήσει με 3-2 ενώ ο Μουρίνιο δεν έχει κερδίσει τον Σάρι από τον οποίο μετρά μία ισοπαλία και μία ήττα Επίσης οι δύο ομάδες έχουν την ίδια έδρα και ο γηπεδούχους ή ο φιλοξενούμενος είναι τυπικός, όμως αυτό είναι το 10ο σερί ματς και “διπλό” δεν έχουμε δει Η Ρόμα προέρχεται από ευρωπαϊκή πρόκριση αποκλείοντας την Φίτεσε στην παράταση αφού πρώτα είχε ισοφαρίσει στο 90΄. Τώρα θα αντιμετωπίσει την Νορβηγική Μπόντο Γκλιμ από την οποία φέτος έχει καταφέρει να δεχθεί 6 γκολ σε έναν αγώνα . Βρίσκεται στην 6η θέση και στο -1 από την Λάτσιο και θέλει μόνο την νίκη για να μπορέσει να βγεί στο “ξέφωττης Ευρώπης. Επιστρέφει ο Κουμπούλα και Μχιταριάν – διαθέσιμος ο Σέρτζιο Ολιβέιρα και αμφίβολος ο Πελεγκρίνι με τον Σπινανατσόλα να είναι εκτός δράσης.

Η Λάτσιο με δύο σερί νίκες έχει βρεθεί στην 5η θέση και έχει βάλει με αυτό το ντεμαράζ πίσω της Αταλάντα – Ρόμα και Φιορεντίνα Ο Ζακάνι είναι τιμωρημένος και ο Σάρι θα βάλει τον Πέδρο στην θέση του, ενώ επιστρέφει ο Κατάλτνι και ο Μάρουσιτς με τον Ράντού να παραμένει τραυματίας Η παράδοση ευνοεί την Ρόμα που ως γηπεδούχος έχει στα τελευταία ματς 4 νίκες μία ισοπαλία και μία ήττα με την Λάτσιο, αλλά είπαμε το ματς έχει τυπικά γηπεδούχους και φιλοξενούμενους αφού υπάρχει κοινή έδρα . Θα πάμε με το γκολ γκολ και δεν θα ρισκάρουμε σημείο αλλά θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η Ρόμα διαθέτει μεγαλύτερο κίνητρο γιατί κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης από το πρωτάθλημα και να ψάχνει να βρει εισιτήριο με κατάκτηση ευρωπαϊκού τίτλου.

ΠΡΟΤΑΣΗ: ΓΚΟΛ – ΓΚΟΛ

(Visited 159 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x